ОШ "Петар Петровић Његош" донирана опрема за фискултурну салу (ФОТО)

19.11.2021. 13:25
0
ИЗВОР: Катера

Микрокредитно друштво "Еки", експозитура Источно Ново Сарајево, донирало је ЈУ Основној школи етар Петровић Његош" Источна Илиџа 2000 КМ за набавку реквизита и опреме за фискултурну салу.

-  Овај вид донације пуно значи за наставнике и ученике ове школе јер ће се квалитетније изводила настава физичког и здравственог васпитања, која има огроман значај у расту и развоју сваког ученика – рекли су за Катеру из Основне школе „Петар Петровић Његош“.

Слика

Представницима Микрокредитног друштва "Еки" Адријани Обреновић, Зорану Зецу, Жељку Елеку и Миланку Рађену уручене су захвалнице за овакав гест.

Такође, опрему за фискултурну салу Основној школи етар Петровић Његош" донирала је и организација World Vision, која је кроз заједничку сарадњу, реализовала пројекат под називом "Игре без граница“.

Свјетлана Танић Батинић је, испред организације World Vision, посјетила школу и том приликом јој је уручена захвалница за дугогодишњу сарадњу.

Коментари 0
Повезане вијести
У току пријава учесника за Богојављенско пливање у Источној Илиџи У току пријава учесника за Богојављенско пливање у Источној Илиџи
Ваздух данас најзагађенији на Палама, ризично и у доњем дијелу града Ваздух данас најзагађенији на Палама, ризично и у доњем дијелу града
Новогодишњи пакетићи уљепшали празнике малишанима из Источне Илиџе Новогодишњи пакетићи уљепшали празнике малишанима из Источне Илиџе
Најчитаније
 • Листа 10 мобилних телефона који највише зраче (ФОТО)
  13h 59m
  0
 • Миланко Чобовић прикупља податке за писање другог дијела књиге "Рођени да вјечно живе"
  16h 24m
  0
 • Јаке полицијске снаге на југу Косовске Митровице
  12h 46m
  0
 • Тужилаштво БиХ одустало од истраге против пет лица у случају "Тузланска капија" (ВИДЕО)
  14h 8m
  0
 • Аустралија депортује Ђоковића из земље
  1h 43m
  0