ОШ "Петар Петровић Његош" донирана опрема за фискултурну салу (ФОТО)

19.11.2021. 13:25
0
ИЗВОР: Катера

Микрокредитно друштво "Еки", експозитура Источно Ново Сарајево, донирало је ЈУ Основној школи етар Петровић Његош" Источна Илиџа 2000 КМ за набавку реквизита и опреме за фискултурну салу.

-  Овај вид донације пуно значи за наставнике и ученике ове школе јер ће се квалитетније изводила настава физичког и здравственог васпитања, која има огроман значај у расту и развоју сваког ученика – рекли су за Катеру из Основне школе „Петар Петровић Његош“.

Слика

Представницима Микрокредитног друштва "Еки" Адријани Обреновић, Зорану Зецу, Жељку Елеку и Миланку Рађену уручене су захвалнице за овакав гест.

Такође, опрему за фискултурну салу Основној школи етар Петровић Његош" донирала је и организација World Vision, која је кроз заједничку сарадњу, реализовала пројекат под називом "Игре без граница“.

Свјетлана Танић Батинић је, испред организације World Vision, посјетила школу и том приликом јој је уручена захвалница за дугогодишњу сарадњу.

Коментари 0
Повезане вијести
Одржан историјски час на Новом Зејтинлику за готово 250 ученика Одржан историјски час на Новом Зејтинлику за готово 250 ученика
Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО) Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
Најчитаније
  • Тијана Бошковић у Пребиловцима: Херцеговина је са мном гдје год кренем (ФОТО)
    22h 54m
    2
  • Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
    7h 30m
    0
  • Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
    6h 46m
    0
  • Данас Марковдан
    11h 12m
    0
  • Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику"
    4h 2m
    3