OŠ "Petar Petrović Njegoš" donirana oprema za fiskulturnu salu (FOTO)

19.11.2021. 13:25
0
IZVOR: Katera

Mikrokreditno društvo "Eki", ekspozitura Istočno Novo Sarajevo, doniralo je JU Osnovnoj školi "Petar Petrović Njegoš" Istočna Ilidža 2000 KM za nabavku rekvizita i opreme za fiskulturnu salu.

-  Ovaj vid donacije puno znači za nastavnike i učenike ove škole jer će se kvalitetnije izvodila nastava fizičkog i zdravstvenog vaspitanja, koja ima ogroman značaj u rastu i razvoju svakog učenika – rekli su za Kateru iz Osnovne škole „Petar Petrović Njegoš“.

Slika

Predstavnicima Mikrokreditnog društva "Eki" Adrijani Obrenović, Zoranu Zecu, Željku Eleku i Milanku Rađenu uručene su zahvalnice za ovakav gest.

Takođe, opremu za fiskulturnu salu Osnovnoj školi "Petar Petrović Njegoš" donirala je i organizacija World Vision, koja je kroz zajedničku saradnju, realizovala projekat pod nazivom "Igre bez granica“.

Svjetlana Tanić Batinić je, ispred organizacije World Vision, posjetila školu i tom prilikom joj je uručena zahvalnica za dugogodišnju saradnju.

Komentari 0
Povezane vijesti
Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
Svečana akademija povodom Đurđevdana - slave i Dana opštine Istočna Ilidža Svečana akademija povodom Đurđevdana - slave i Dana opštine Istočna Ilidža
Svečana akademija povodom Đurđevdana u Istočnoj Ilidži Svečana akademija povodom Đurđevdana u Istočnoj Ilidži
Najčitanije
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    3h 1m
    0
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    10h 7m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    8h 34m
    0
  • Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
    4h 16m
    0
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    10h 26m
    0