Освештање споменика у петак у Мокром

25.05.2022. 21:54
0
ИЗВОР: katera.news

Поводом 30. година од почетка "Одбрамбено-отаџбинског рата" Борачка организација општине Пале, у сарадњи са иституцијама, организује манифестацију под називом "Дани сјећања на јуни 1992. године", чији циљ је очување сјећања на погинуле борце и све жртве пострадале за Републику Српску.

Према програму обиљежавања, у петак, 27. маја, у 11 часова биће уприличено освештање спомен-обиљежја и парастос за 52 погинула и преминула борца из Мокрог.

Из Борачке организације Пале позивају чланове породица погинулих бораца, ратне војне инвалиде, демобилисане борце и све грађане да својим присуством увеличају свечани чин.

У Мокром се налази споменик за 52 погинула српска борца у Одбрамбено-отаџбинском рату, као и споменик борцима из Народноослободилачке борбе и цивилним жртвама фашистичког терора.

Коментари 0
Повезане вијести
Мали Василије оперисан, Терзићима након стравичног пожара неопходна помоћ Мали Василије оперисан, Терзићима након стравичног пожара неопходна помоћ
Помозимо породици Терзић – рачуни за улату финансијских средстава Помозимо породици Терзић – рачуни за улату финансијских средстава
Отворен рачун посебних намјена за помоћ породици Терзић Отворен рачун посебних намјена за помоћ породици Терзић
Најчитаније
  • Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    4h 30m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    17h 27m
    0
  • Мушкарац се запалио испред суда (ВИДЕО)
    15h 49m
    0
  • Мирном шетњом у Добровољачкој улици обиљежене 32 године од злочина
    1h 41m
    1
  • У понедјељак обиљежавање Дана одбране Илиџе
    18h 3m
    3