Отац кошаркаша Славије убијен у терористичком нападу

25.10.2024. 10:58
0
ИЗВОР: sportdc.net

У терористичком нападу који се синоћ догодио у Босанској Kрупи смртно је страдао Озрен Маран, отац кошаркаша Славије, Давида Марана.

Петнаестогодишњак је синоћ ушетао у полицијску станицу у Босанској Kрупи те ножем убио Марана, а његовом колеги Авди Хасановићу нанио тешке повреде. Дјело је окарактеристано као терористички чин, те ће у складу са тим према малољетнику тако бити даље и поступано.

Некадашњи јуниорски репрезентативац Босне и Херцеговине, касније и репрезентације Републике Српске на традиционалном “Kошаркашком сабору” у Славију је стигао на полусезони прве сезоне у првенству Босне и Херцеговине, у зиму 2023. године. Ово је његова већ трећа сезона у Славији, а у прва два меча нове сезоне на просјеку је од 12 поена, 3 скока и 2.5 асистенције по утакмици.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Радикалним исламом затровани и млади Радикалним исламом затровани и млади
Божовић: До када ће становници БиХ трпјети и гледати све што се дешава и "не дизати глас"? Божовић: До када ће становници БиХ трпјети и гледати све што се дешава и "не дизати глас"?
Напад на полицијску станицу у Босанској Крупи терористички чин Напад на полицијску станицу у Босанској Крупи терористички чин
Најчитаније
  • За Босу Ђорем из Калиновика можете донирати новац и из иностранства – Будимо хумани!
    17h 55m
    0
  • Потврђена оптужница против Паљанина због насиља у породици
    20h 47m
    0
  • Рапоред рада недјељом дежурних апотека у Источној Илиџи
    22h 41m
    2
  • Божовић: До када ће становници БиХ трпјети и гледати све што се дешава и "не дизати глас"?
    20h 52m
    0
  • Средњошколци из Источне Илиџе помажу унесрећеним у поплавама у ФБиХ (ФОТО)
    15h 37m
    1