Отац мале Џене најавио протесте у Сарајеву

10.11.2022. 21:28
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Мурис Гаџун ће се са своје двоје малољетне дјеце у понедјељак у 9.00 сати појавити у Сарајеву на годишњицу смрти његове дјевочице Џене, како би исказао незадовољство истрагом која се води везано за овај случај.

Подсјећамо, дјевојчица је дошла на операцију капка, а током операције је дошло до компликација и Џена је преминула.

Како је навео на друштвеним мрежама, прво ће се са дјецом појавити испред Владе Кантона Сарајево, како би разговарао са министром здравства Харисом Вранићем.

“Вранић одговара само преко друштвених мрежа”

- С обзиром на то да Харис на моја питања одговара само путем друштвених мрежа, овог пута ћу доћи лично у Сарајево, а надам се да ће он имати људскости и храбрости да ми лично у очи одговори на постављена питања. Испред Владе КС задржаћу се до 10.00 сати, а након тога идем са својом дјецом пред зграду Тужилаштва – написао је Мурис Гаџун.

Додао је да ће пред зградом Тужилаштва рећи све оно што има да каже и што носи на души годину дана.

– Предаћу своје захтјеве у Тужилаштво и затражити одговоре. Позивам све новинаре да ме подрже у овој борби за правду моје рахметли кћерке. Бићу захвалан уколико ми се одлучи било ко придружити од обичних грађана и да ми подршку. Молим све политичке ухљупе, припаднике било које политичке странке или да се налазе на било којој политичкој позицији или су у плану да буду на некој политичкој позицији, тај дан да мене и моју дјецу заобиђу и да не прилазе нити мени нити дјеци. Нека продуже својим путем, не желим их видјети ни у близини – казао је Гаџун.

“Немојте политичарима давати пажњу”

Појаснио је да ће замолити представнике политичких странака да се удаље уколико их види, преноси "Аваз".

– Замолио бих и новинаре да тај дан, уколико се случајно неко укаже од припадника било које политичке странке, медијски простор не дају тим особама. Не треба ми њихова подршка, ни као политичара ни као људи. Цијеним подршку обичног просјечног човјека, а све остале молим да ме заобиђете – закључио је Гаџун.

Коментари 0
Повезане вијести
Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
Митрополит Хризостом служио вечерње у Саборном храму у Сарајеву Митрополит Хризостом служио вечерње у Саборном храму у Сарајеву
Митрополит Хризостом сутра служи вечерње у Саборном храму Митрополит Хризостом сутра служи вечерње у Саборном храму
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    2h 32m
    0
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    1h 56m
    0
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    22h 49m
    1
  • Ходочасници из Сокоца на Ђурђевдан полазе на петнаесто поклоњење моштима Светог Василија Острошког
    16h 40m
    1
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    1h 50m
    0