Откривена три случаја илегалног приређивања игара на срећу

10.02.2020. 14:50
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Инспектори Одјељења за инспекцијски надзор Републичке управе за игре на срећу открили су прије два дана три случаја неовлаштеног приређивања игара на срећу на подручју града Добоја.

Незаконито приређивање интернет игара на срећу утврдили су код правног лица ДОО „BET-LIVE“, Источно Сарајево, у пословној јединици на адреси Војводе Живојина Мишића број 4, Град Добој. За учињени прекршај правном лицу издат је прекршајни налог  у износу од 20.000 КМ, а одговорном лицу у правном лицу у износу од 5.000 КМ. Такође, опрема која је служила за извршење прекршаја је привремено одузета до окончања прекршајног поступка.

– Истог дана, инспектори су утврдили незаконито приређивање интернет игара на срећу у пословној јединици ДОО „MOZZART“, Бањалука, на адреси Војводе Живојина Мишића број 54/13, Град Добој. ог поступка. Незаконито приређивање видео лутријских игара утврђено је код правног лица „WORD BET“, на адреси Војводе Живојина Мишића 54/3, Град Добој. И у оба ова случаја,  инспектори су правном и одговорном лицу издали исту казну, а опрема која је служила за извршење прекршаја је привремено одузета до окончања прекршајног поступка – каже Службеник за односе с јавношћу у Републичкој управи за игре на срећу Недељка Бреберина и наглашава да ће инспектори и у наредном периоду наставити са интензивним спровођењем инспекцијских надзора, с циљем откривања прекршаја из области игара на срећу.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Малољетници се илегално коцкају у кафићима Малољетници се илегално коцкају у кафићима
Сјекиром уништио апарат за игре на срећу Сјекиром уништио апарат за игре на срећу
Коцка напунила буџет Српске Коцка напунила буџет Српске
Најчитаније
  • Преминуо кошаркаш Небојша Еркић
    12h 48m
    0
  • Слани мафини
    22h 9m
    0
  • Глас могућ за само три кандидата, теже до мандата са ниже позиције на листи
    21h 58m
    0
  • Божовић најавио и контракривичну пријаву против Вујичића
    16h 27m
    3
  • Млади кошаркаш Славије каријеру наставља у Меги
    10h 57m
    0