Отмица у Сарајеву због љубавних несугласица

16.02.2022. 10:13
2
ИЗВОР: nezavisne.com

Припадници Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево раде на расвјетљавању случаја пријављеног у уторак навече када је пријављена отмица у насељу Добриња.

Два лица су наводно присилно убацила једну особу у аутомобил и одвезли у правцу Вогошће. Повод свега наводно је љубавна прича, односно размирице због дјевојке које су кулминирале на дан прославе Валентинова. Лице које је наводно отето полицији је пријавило се само успјело ослободити отмичара, односно искочити из аутомобила у покрету на подручју општине Вогошћа.

- Полиција ради на расвјетљавању случаја. Полицијски службеници су ангажовани у потрази за двије особе које се доводе у везу с овим кривичним дјелом. Више информација биће познато у току дана - казао је Мирза Хаџиабдић, гласноговорник Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево.

О случају, који се карактерише као протуправно лишење слободе, упознат је и дежурни тужилац Тужилаштва Кантона Сарајево.

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Hari 16.02.2022. 18:10
    Htio junak-Don Žuan da umoči pa mu se omaklo. Dama na vrijeme iskočila iz auta, mogla je da još i nastrada. Siledžije pod hitno dobro kazniti, jer ljubavi na silu nikad nije bilo i neće je biti.
  • Generic placeholder image
    MIki 16.02.2022. 10:33
    joj ovi muslimani nisu normalni..
Повезане вијести
Пријављено да је возач дјетету нудио новац и вожњу Пријављено да је возач дјетету нудио новац и вожњу
Полицајци Суботић и Митровић трче за лијечење суграђанке Полицајци Суботић и Митровић трче за лијечење суграђанке
Афера “Ролекс” тресе Европу: Украли 600 милиона евра, новац трошили на невиђени луксуз Афера “Ролекс” тресе Европу: Украли 600 милиона евра, новац трошили на невиђени луксуз
Најчитаније
  • Грађани траже помоћ због змија
    21h 21m
    1
  • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    7h 14m
    0
  • Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца
    10h 38m
    0
  • Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
    6h 7m
    0
  • НБА играчу доживотна суспензија
    23h 31m
    0