Отворен конкурс за м:стипендије

01.12.2022. 11:44
0
ИЗВОР: katera.news

Компанија м:тел и ове године позива студенте електротехничких факултета у Бањалуци и Источном Сарајеву, те Факултета електротехнике у Тузли и Природно-математичког факултета у Бањалуци да се пријаве на конкурс за додјелу стипендија 13. генерације.

Ове године измијењени су и олакшани услови за пријаву, те је то још један добар разлог да се студенти наведених факултета одлуче за пријаву на овај конкурс. Између осталих измјена, као најинтересантнија би се издвојила она која се односи на просјек оцјена током студија. Наиме, ова компанија ће и даље да се води критеријумом најбољег просјека оцјена при избору стипендиста, али више не постоји задата граница када је ријеч о просјеку при пријављивању.

Оно што стипендисте очекује јесте износ стипендије од 300 КМ, што је и до сада био случај, с измјеном да студенти који су изабрали смјер телекомуникација на ЕТФ-у Бања Лука сада имају право на већи износ – 400 КМ мјесечне стипендије.

Свакако, стипендије ће студенти да примају све до краја првог циклуса студија, уколико студент не обнови годину. 

Као и до сада, сви стипендисти имају право на 30 дана обављања стручне праксе у компанији, с плаћеним смјештајем, те могућност запослења у компанији након стицања академског звања.

Рок за подношење пријава је до 30.12.2022. године, а детаљне информације о конкурсу заинтересовани студенти могу да пронађу на сајту mtel.ba/Stipendije, а за додатне упите студената ту је и имејл адреса stipendija@mtel.ba.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Сваки детаљ Олимпијских игара пратите на 7 додатних Еуроспорт канала у оквиру м:тел ИПТВ Сваки детаљ Олимпијских игара пратите на 7 додатних Еуроспорт канала у оквиру м:тел ИПТВ
Поклон од 100 ГБ нета уз савршено повезане м:тел услуге Поклон од 100 ГБ нета уз савршено повезане м:тел услуге
Ваш савршени мобилни асистент и на путовањима Ваш савршени мобилни асистент и на путовањима
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    11h 8m
    3
  • Земљотрес у БиХ
    12h 43m
    0
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    21h 7m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    20h 4m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    14h 47m
    9