Отворен конкурс за м:стипендије

01.12.2022. 11:44
0
ИЗВОР: katera.news

Компанија м:тел и ове године позива студенте електротехничких факултета у Бањалуци и Источном Сарајеву, те Факултета електротехнике у Тузли и Природно-математичког факултета у Бањалуци да се пријаве на конкурс за додјелу стипендија 13. генерације.

Ове године измијењени су и олакшани услови за пријаву, те је то још један добар разлог да се студенти наведених факултета одлуче за пријаву на овај конкурс. Између осталих измјена, као најинтересантнија би се издвојила она која се односи на просјек оцјена током студија. Наиме, ова компанија ће и даље да се води критеријумом најбољег просјека оцјена при избору стипендиста, али више не постоји задата граница када је ријеч о просјеку при пријављивању.

Оно што стипендисте очекује јесте износ стипендије од 300 КМ, што је и до сада био случај, с измјеном да студенти који су изабрали смјер телекомуникација на ЕТФ-у Бања Лука сада имају право на већи износ – 400 КМ мјесечне стипендије.

Свакако, стипендије ће студенти да примају све до краја првог циклуса студија, уколико студент не обнови годину. 

Као и до сада, сви стипендисти имају право на 30 дана обављања стручне праксе у компанији, с плаћеним смјештајем, те могућност запослења у компанији након стицања академског звања.

Рок за подношење пријава је до 30.12.2022. године, а детаљне информације о конкурсу заинтересовани студенти могу да пронађу на сајту mtel.ba/Stipendije, а за додатне упите студената ту је и имејл адреса stipendija@mtel.ba.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Нови м:тел пакети уз попуст на претплату Нови м:тел пакети уз попуст на претплату
iPhone 13, iPhone 14 и 14 Plus по сниженим цијенама у м:тел понуди iPhone 13, iPhone 14 и 14 Plus по сниженим цијенама у м:тел понуди
Компанија м:тел улаже у безбједност и ефикасност запослених Компанија м:тел улаже у безбједност и ефикасност запослених
Најчитаније
 • На данашњи дан преминула Слађана Кобас - тринаеста звјездица
  3h 50m
  1
 • Лица ухапшена у Источној Илиџи, пронађено преко два килограма опојне дроге (ФОТО)
  22h 23m
  1
 • Да ли је држава заборавила Перу и Дубравку Крстовић?
  18h 23m
  6
 • Бесплатни систематски прегледи у Болници „Србија“ за борачку популацију из Источног Новог Сарајева
  19h 26m
  0
 • Народна скупштина Републике Српске усвојила Породични закон
  15h 11m
  0