Отворена љетна школа комуникационих технологија

06.09.2022. 13:50
0
ИЗВОР: katera.news

У Бизнис центру Интегра јуче је свечано отворена љетна школа IEEE-SPS/EURASIP Summer School 2022 под називом “Data and Graph Driven Learning for Communications and  Signal Processing” која ће трајати до 9. септембра ове године.

Овај јединствен и први догађај ове врсте у нашем региону окупио је свјетски познате предаваче из области машинског учења и вјештачке интелигенције, са примјенама u IoT мрежама, мобилним мрежама нове генерације, edge computing рјешењима и из других области.

Учесници љетне школе имаће прилику да се упознају са најактуелнијим концептима у савременим комуникационим мрежама и системима, не само у оквиру теоријских предавања, већ и експерименталних сесија.

Љетна школа је од изузетног значаја и за популаризацију студија електротехнике и телекомуникација и стога је подржана од компаније м:тел.

Организатори ове школе су проф. др Гордана Гардашевић, Електротехнички факултет Бања Лука, проф. др Данило Мандић, Imperial College, Лондон и проф. др Петар Ђурић, Stony Brook University, САД, а више информација о догађају могу се пронаћи на страници  www.banjaluka2022school.ba.

Коментари 0
Повезане вијести
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    10h 57m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    12h 12m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    18h 3m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    16h 30m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    18h 22m
    0