Отворена нова Gazprom бензинска станица у Источном Сарајеву (ФОТО)

05.10.2023. 17:17
0
ИЗВОР: katera.news

Данас је у Источном Сарајеву свечано отворена Gazprom бензинска станица „Лукавица 1“. 

Представници компаније G-Petrol д.о.о. Сарајево, данас су свечано отворили Gazprom бензинску станицу „Лукавица 1“, на адреси Иве Андрића 1, у Источном Сарајеву, у присуству пословних партнера и представника локалне заједнице.

Вриједност инвестиције износи 3,2 милиона КМ, док ће на новом објекту бити запослено 13 људи.

Gazprom бензинска станица „Лукавица 1“ припада мрежи од 42 бензинске станице у малопродајној мрежи G-Petrol у Босни и Херцеговини. На новом објекту потрошачима ће 24 сата дневно на располагању бити висококвалитетни деривати еуро-5 стандарда производње, премиум G-Drive деривати нове генерације из Рафинерије нафте Панчево, као и све погодности „Заједно на путу“ програма лојалности. Такође, у новом објекту потрошачи имају богат избор робе широке потрошње, бесплатни приступ бежичном интернету, као и прилику да уживају у пријатном амбијенту Drive Cafe концепта са сјајном гастрономском понудом.

Милан Чоловић, генерални директор G-Petrol d.o.o. Сарајево, истакао је значај ширења НИС Петрол и Gazprom мреже бензинских станица у БиХ.

- У склопу стратешког развоја малопродајне мреже, континуирано улажемо напоре у стварање модерног амбијента и унапређење понуде како бисмо возачима и свим другим потрошачима пружили изванредно искуство. Gazprom „Лукавица“ је још једна станица у нашој мрежи која ће посјетиоцима понудити препознатљив бренд G-Drive горива и Drive Cafe гастро концепт. Позивамо све потрошаче из Источног Сарајева да посјете нови малопродајни објекат и увјере се у врхунски квалитет наших производа и услуга - рекао је Чоловић.

  • Слика
  • Слика
  • Слика
  • Слика
  • Слика
  • Слика
  • Слика
  • Слика
  • Слика

Фото: Уступљене фотографије

Отворењу Gazprom "Лукавица" бензинске станице присуствовао је и градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић, који је истакао да је веома задовољан доласком Gazprom бренда у овај град и истакао значај који ће овај објекат имати за локалну заједницу.

У склопу своје редовне праксе подршке локалној заједници, у част отварања нове станице, представници G-Petrola уручили су донацију Основној школи „Свети Сава“ из Источног Новог Сарајева којом ће бити обезбијеђена средства за уређивање школе.

G-Petrol d.o.o. Сарајево је зависно друштво Нафтне индустрије Србије. GAZPROM бензинске станице представљају модерну малопродајну мрежу, која послује на четири тржишта Југоисточне Европе са више од 90 објеката, нудећи високи квалитет понуде и услуга потрошачима Србије, Бугарске, Румуније и Босне и Херцеговине. Ријеч је о премиум малопродајном сегменту компаније NIS, која руководи мрежом од више од 400 бензинских станица, нудећи врхунски квалитет горива европског стандарда из Рафинерије нафте Панчево. Пажљиво одабраном понудом допунског асортимана, као и константним унапређењем услуге и производа, GAZPROM бензинске станице усмјерене су на задовољење потреба најзахтјевнијих потрошача. 

Коментари 0
Повезане вијести
Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву
Вечерас промоција књиге „(О)чај у шољици кафе“ Сандре Алек у Источном Сарајеву Вечерас промоција књиге „(О)чај у шољици кафе“ Сандре Алек у Источном Сарајеву
Ватрогасац – хуман и одговоран посао који морате вољети Ватрогасац – хуман и одговоран посао који морате вољети
Најчитаније
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    23h 10m
    0
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    1h 27m
    1
  • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
    23h 17m
    3
  • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
    19h 59m
    1
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    14h 37m
    0