Otvorena nova Gazprom benzinska stanica u Istočnom Sarajevu (FOTO)

05.10.2023. 17:17
0
IZVOR: katera.news

Danas je u Istočnom Sarajevu svečano otvorena Gazprom benzinska stanica „Lukavica 1“. 

Predstavnici kompanije G-Petrol d.o.o. Sarajevo, danas su svečano otvorili Gazprom benzinsku stanicu „Lukavica 1“, na adresi Ive Andrića 1, u Istočnom Sarajevu, u prisustvu poslovnih partnera i predstavnika lokalne zajednice.

Vrijednost investicije iznosi 3,2 miliona KM, dok će na novom objektu biti zaposleno 13 ljudi.

Gazprom benzinska stanica „Lukavica 1“ pripada mreži od 42 benzinske stanice u maloprodajnoj mreži G-Petrol u Bosni i Hercegovini. Na novom objektu potrošačima će 24 sata dnevno na raspolaganju biti visokokvalitetni derivati euro-5 standarda proizvodnje, premium G-Drive derivati nove generacije iz Rafinerije nafte Pančevo, kao i sve pogodnosti „Zajedno na putu“ programa lojalnosti. Takođe, u novom objektu potrošači imaju bogat izbor robe široke potrošnje, besplatni pristup bežičnom internetu, kao i priliku da uživaju u prijatnom ambijentu Drive Cafe koncepta sa sjajnom gastronomskom ponudom.

Milan Čolović, generalni direktor G-Petrol d.o.o. Sarajevo, istakao je značaj širenja NIS Petrol i Gazprom mreže benzinskih stanica u BiH.

- U sklopu strateškog razvoja maloprodajne mreže, kontinuirano ulažemo napore u stvaranje modernog ambijenta i unapređenje ponude kako bismo vozačima i svim drugim potrošačima pružili izvanredno iskustvo. Gazprom „Lukavica“ je još jedna stanica u našoj mreži koja će posjetiocima ponuditi prepoznatljiv brend G-Drive goriva i Drive Cafe gastro koncept. Pozivamo sve potrošače iz Istočnog Sarajeva da posjete novi maloprodajni objekat i uvjere se u vrhunski kvalitet naših proizvoda i usluga - rekao je Čolović.

  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Foto: Ustupljene fotografije

Otvorenju Gazprom "Lukavica" benzinske stanice prisustvovao je i gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić, koji je istakao da je veoma zadovoljan dolaskom Gazprom brenda u ovaj grad i istakao značaj koji će ovaj objekat imati za lokalnu zajednicu.

U sklopu svoje redovne prakse podrške lokalnoj zajednici, u čast otvaranja nove stanice, predstavnici G-Petrola uručili su donaciju Osnovnoj školi „Sveti Sava“ iz Istočnog Novog Sarajeva kojom će biti obezbijeđena sredstva za uređivanje škole.

G-Petrol d.o.o. Sarajevo je zavisno društvo Naftne industrije Srbije. GAZPROM benzinske stanice predstavljaju modernu maloprodajnu mrežu, koja posluje na četiri tržišta Jugoistočne Evrope sa više od 90 objekata, nudeći visoki kvalitet ponude i usluga potrošačima Srbije, Bugarske, Rumunije i Bosne i Hercegovine. Riječ je o premium maloprodajnom segmentu kompanije NIS, koja rukovodi mrežom od više od 400 benzinskih stanica, nudeći vrhunski kvalitet goriva evropskog standarda iz Rafinerije nafte Pančevo. Pažljivo odabranom ponudom dopunskog asortimana, kao i konstantnim unapređenjem usluge i proizvoda, GAZPROM benzinske stanice usmjerene su na zadovoljenje potreba najzahtjevnijih potrošača. 

Komentari 0
Povezane vijesti
Šumarski tehničari postaju njegovatelji Šumarski tehničari postaju njegovatelji
Gran-pri festivala u Istočnom Sarajevu za predstavu „Palčica“ Gran-pri festivala u Istočnom Sarajevu za predstavu „Palčica“
Odigrane četiri predstave, sutra zatvaranje festivala u Istočnom Sarajevu Odigrane četiri predstave, sutra zatvaranje festivala u Istočnom Sarajevu
Najčitanije
  • Major Kosta Todorović – Legenda o srpskom hrabrom srcu
    16h 3m
    0
  • Domaći posni brusketi
    16h 36m
    0
  • Uhapšen Sokočanin zbog sumnje da je bacio bombu u dvorište kuće
    11h 54m
    4
  • Lice teško povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi kod Rogatice
    14h 2m
    0
  • Sokočani uhapšeni zbog sumnje da su namjeravali policajcima zapaliti vozila
    10h 15m
    1