Отворено ново продајно мјесто м:тел-а и Супернове

03.04.2023. 15:48
0
ИЗВОР: katera.news

М:тел и Супернова данас су свечано отворили ново продајно мјесто у Центрум парку у Градишци.

У новој, модерно опремљеној пословници м:тел-а и Супернове у Градишци, корисници, као и сви заинтересовани грађани, могу још лакше да се информишу о понудама и услугама ових компанија, те да купе неки од супер уређаја.

Симболично пресјецањем врпце у присуству посјетилаца тржног центра и представника медија, озваничен је почетак рада нове м:тел и Супернова пословнице.

Милосав Парезановић, извршни директор за маркетинг и продају компаније м:тел, која је недавно добила још једну потврду за најбољу мобилну мрежу у БиХ, овом приликом је изјавио да је м:тел већ увелико познат по томе да својим корисницима нуди најбоље и најсавременије услуге.

- Сада је ту и нови бренд Супернова, који чини спој три некадашња оператера, али који сада корисницима пружа нешто потпуно ново, брзо, модерно, атрактивно и напредно. Битно нам је да сви наши корисници увек имају врхунско искуство коришћења свих наших услуга, те сам уверен да ће им и овај простор у срцу Градишке, где смо под истим кровом, помоћи да одаберу услугу по својој мери, али исто тако да добију подршку наших вредних колега које су им увек на располагању – рекао је он.

Присутнима се у име Супернове обратио директор Дарио Тучић, који је нагласио да је ново продајно мјесто у Градишци још један од показатеља да су Супернова и м:тел одлучни у намјери да својим запосленима и својим корисницима, уз модерне услуге и сервисе, омогуће и угодна мјеста за рад и комуникацију.

Радно вријеме новоотворене пословнице у Центрум парку  у Градишци је радним данима и суботом од 09 до 21 час, а недјељом од 9 до 17 часова.

За посјетиоце на дан свечаног отварања припремљени су бројни поклони изненађења, као и посебне понуде добродошлице.

Ово је друга заједничка пословница м:тел-а и Супернове, а мрежа локација свих пословница доступна је на веб сајтовима компанија www.mtel.ba и www.supernovabih.ba.

Коментари 0
Повезане вијести
Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције
"Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел "Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    21h 15m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    19h 59m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    14h 44m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    11h 43m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    11h 49m
    0