Отворите свој свијет - Galaxy Z Flip 4 и Z Fold 4

29.08.2022. 14:19
0
ИЗВОР: katera.news

Популарност преклопних паметних телефона расте као никада прије, а Galaxy Z Flip 4 и Galaxy Z Fold 4 још више подижу љествицу у тој категорији.

Израђени да буду издржљиви, ови модели су најотпорнији преклопни телефони икада.

Атрактивног дизајна који оставља утисак, Galaxy Z Flip 4 је таман праве величине да лако клизне у ваш џеп а да на њему имате снагу рачунара. Отпоран на капљице и квашење, одговориће свим вашим потребама. Отварање великог ОЛЕД екрана од 6,7 инча дјелује као магија и открива прекрасан поглед захваљујући ултра танком стаклу.

Уз флекс режим, фотографисање и снимање видеа је једноставно, подесите угао, одмакните се и правите селфије без коришћења руку. Са Nightography опцијом на задњој камери уживаћете у најбољем ноћном проводу.

Слика


Оба модела се могу похвалити са најбржим процесором, а Galaxy Z Fold 4
је врхунски уређај за мултитаскинг јер омогућава дијељење екрана до три апликације одједном.

Galaxy Z Fold 4 уноси склад између посла и свакодневног живота и феноменално је рјешење које обједињује све предности рада на великом екрану и дражи паметног телефона.

Када га користите као класични телефон, на вањском екрану од 6,2 инча можете радити и са једном руком а расклопљени екран од 7,6 инча одузима дах. Са брзином освјежавања до 120 Hz све што гледате и радите тећи ће глатко.

С надограђеном задњом камером, 30x Space Zoom опцијом и Nightography, по први пут добијате алат професионалног квалитета у преклопном облику. Са широкоугаоном камером од 50 МП чак и брзе фотке су ремек-дјела високе резолуције.

Слика

Откријте све предности Galaxy Z Fold 4 и Galaxy Z Flip 4 телефона и пронађите их у М:тел понуди. Који год од ова два модела изаберете, отвориће вам се нови свијет за истраживање.

За више детаља о овим преклопним телефонима посјетите најближе М:тел продајно мјесто или позовите бесплатан број 0800 50 000.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције
"Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел "Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    13h 9m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    4h 7m
    14
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    12h 33m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    10h 48m
    13
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    12h 27m
    0