Овако Београд изгледа послије ноћашњих немира (ФОТО)

08.07.2020. 09:00
0
ИЗВОР: srpskainfo

Демонстрације испред Дома Народне скупштине бјесниле су ноћас скоро шест сати, а у окршају демонстраната и полиције повријеђено је неколико десетина људи, којима је помоћ углавном указивана на ВМА. О степену обрачуна свједоче и слике које су Београђани могли да виде у јутарњим сатима.

Слика

Четири спаљена аутомобила, од којих једна полицијска “марица”, налазе се на самом почетку Ташмајданског парка, између зграде Поште и Цркве Светог Марка, пише "Блиц".

Многи суграђани у чуду су пролазили овог јутра поред њих, очигледно несвјесни шта се све ту дешавало само пет-шест сати раније.

Слика

На Тргу Николе Пашића све тренутно дјелује мање-више нормално, али се испред зграде Дома Народне скупштине и даље налази десетак полицијских возила, као и веома јаке полицијске снаге за разбијање демонстрација, пише "Блиц".

Коментари 0
Повезане вијести
НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
Утопио се отац деветоро дјеце Утопио се отац деветоро дјеце
Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО) Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО)
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    13h 6m
    12
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    12h 2m
    0
  • У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
    12h 6m
    1
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    8h 59m
    0
  • Четрнаестогодишњи Милош са уживањем се брине о породичном имању
    10h 56m
    0