Ovako Beograd izgleda poslije noćašnjih nemira (FOTO)

08.07.2020. 09:00
0
IZVOR: srpskainfo

Demonstracije ispred Doma Narodne skupštine bjesnile su noćas skoro šest sati, a u okršaju demonstranata i policije povrijeđeno je nekoliko desetina ljudi, kojima je pomoć uglavnom ukazivana na VMA. O stepenu obračuna svjedoče i slike koje su Beograđani mogli da vide u jutarnjim satima.

Slika

Četiri spaljena automobila, od kojih jedna policijska “marica”, nalaze se na samom početku Tašmajdanskog parka, između zgrade Pošte i Crkve Svetog Marka, piše "Blic".

Mnogi sugrađani u čudu su prolazili ovog jutra pored njih, očigledno nesvjesni šta se sve tu dešavalo samo pet-šest sati ranije.

Slika

Na Trgu Nikole Pašića sve trenutno djeluje manje-više normalno, ali se ispred zgrade Doma Narodne skupštine i dalje nalazi desetak policijskih vozila, kao i veoma jake policijske snage za razbijanje demonstracija, piše "Blic".

Komentari 0
Povezane vijesti
"Dani Srpske u Srbiji" večeras održani u Beogradu, Sremskoj Mitrovici i u Vranju "Dani Srpske u Srbiji" večeras održani u Beogradu, Sremskoj Mitrovici i u Vranju
Vozaču borbenog vozila Vojske Srbije određen pritvor: U nesreći poginulo pet osoba, među kojima i troje djece Vozaču borbenog vozila Vojske Srbije određen pritvor: U nesreći poginulo pet osoba, među k...
Vojno vozilo koje je smrskalo "ford" teže i od autobusa Vojno vozilo koje je smrskalo "ford" teže i od autobusa
Najčitanije
  • Uhapšen Sokočanin zbog sumnje da je bacio bombu u dvorište kuće
    22h 7m
    4
  • Sokočani uhapšeni zbog sumnje da su namjeravali policajcima zapaliti vozila
    20h 28m
    1
  • Centar za zdravo starenje “Aktiva” u Istočnoj Ilidži proslavio tri godine rada
    22h 45m
    1
  • Sjećanje na poginule i umrle borce Srpske garde Ilidža
    44m
    0
  • Podržimo predstavnice Istočnog Novog Sarajeva na "Ritmu Evrope"
    16h 39m
    0