Овог викенда у Требињу промоција љетне сезоне на Јахорини

19.06.2020. 10:19
0
ИЗВОР: Srna

Олимпијски центар "Јахорина" овог викенда ће у Требињу промовисати предстојећу љетну сезону и показати предности одмора на планини.

Промоција ове планине у Требињу ће бити одржана сутра и у недјељу, 21. јуна, од 12.00 до 20.00 часова на Тргу Слободе, најављено је из Олимпијског центра.

Изјаве за новинаре предвиђене су од 13.00 до 15.00 часова, оба дана.

Представници Олимпијског центра "Јахорина" ће становницима Требиња кроз интерактивне игре показати све предности активног љетног одмора на планини.

Као и у претходним градовима, биће изложено сједиште боба, а сви заинтересовани ће добијати ваучере за бесплатно кориштење љетних садржаја.

Из Олимпијског центра су захвалили Туристичкој организацији града Требиња за помоћ током припрема промоције.

Отварање љетне сезоне на Јахорини заказано је за 25. јуни, када ће сви посјетиоци ове планине добити попуст од 30 одсто на кориштење љетних садржаја.

-Овог љета замијени море за планину и искуси све предности активног одмора- поручили су из Олимпијског центра "Јахорина".

Коментари 0
Повезане вијести
Најбољи ученици требињске Гимназије на поклоничком путовању у Грчку (ФОТО) Најбољи ученици требињске Гимназије на поклоничком путовању у Грчку (ФОТО)
Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
Млада Требињка једва чека да се шлепером запути на отворени пут Млада Требињка једва чека да се шлепером запути на отворени пут
Најчитаније
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    23h 52m
    0
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    13h 5m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    12h 36m
    2
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    12h 59m
    0
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    8h 52m
    0