Ovog vikenda u Trebinju promocija ljetne sezone na Jahorini

19.06.2020. 10:19
0
IZVOR: Srna

Olimpijski centar "Jahorina" ovog vikenda će u Trebinju promovisati predstojeću ljetnu sezonu i pokazati prednosti odmora na planini.

Promocija ove planine u Trebinju će biti održana sutra i u nedjelju, 21. juna, od 12.00 do 20.00 časova na Trgu Slobode, najavljeno je iz Olimpijskog centra.

Izjave za novinare predviđene su od 13.00 do 15.00 časova, oba dana.

Predstavnici Olimpijskog centra "Jahorina" će stanovnicima Trebinja kroz interaktivne igre pokazati sve prednosti aktivnog ljetnog odmora na planini.

Kao i u prethodnim gradovima, biće izloženo sjedište boba, a svi zainteresovani će dobijati vaučere za besplatno korištenje ljetnih sadržaja.

Iz Olimpijskog centra su zahvalili Turističkoj organizaciji grada Trebinja za pomoć tokom priprema promocije.

Otvaranje ljetne sezone na Jahorini zakazano je za 25. juni, kada će svi posjetioci ove planine dobiti popust od 30 odsto na korištenje ljetnih sadržaja.

-Ovog ljeta zamijeni more za planinu i iskusi sve prednosti aktivnog odmora- poručili su iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Komentari 0
Povezane vijesti
Maturanti i profesori obnovili tradiciju: Meč u malom fudbalu za kraj škole Maturanti i profesori obnovili tradiciju: Meč u malom fudbalu za kraj škole
Mještani i sveštenik u radnoj akciji: Počela obnova Crkve Svetih Arhangela u naselju Hrupjela (FOTO) Mještani i sveštenik u radnoj akciji: Počela obnova Crkve Svetih Arhangela u naselju Hrupj...
Najbolji učenici trebinjske Gimnazije na pokloničkom putovanju u Grčku (FOTO) Najbolji učenici trebinjske Gimnazije na pokloničkom putovanju u Grčku (FOTO)
Najčitanije
  • Sjećanje na Ognjena Kuljanina
    22h 45m
    1
  • Priča o Siniši i božijem čudu
    20h 44m
    1
  • Na "Viberu" aktuelna zloupotreba broja telefona
    22h 57m
    0
  • Partizan mijenja ime!
    13h 26m
    4
  • Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
    17h 59m
    0