Пале: Манифестација "Свјетски дан хране"

14.10.2021. 08:41
1
ИЗВОР: Срна

На Палама ће данас бити одржана манифестација "Свјетски дан хране 2021", најављено је из Туристичке организације општине Пале.

Манифестација ће бити одржана у Основној школи "Србија" на Палама, а организатор је замјеник регионалног представника Организације за храну и пољопривреду УН /ФАО/ Набил Ганги.

- У оквиру манифестације биће одржана и мала радионица сликарства у циљу подизања свијести о значају здраве исхране, у којој ће учествовати дјеца различитих узраста, а која ће са својим радовима моћи да учествују на конкурсу `Wорлд Фоод Даy 2021. Постер Цонтест` - наводи се у саопштењу.

Из Туристичке организације општине Пале наводе да је манифестација на нивоу БиХ, што говори о значају манифестације за локалну заједницу.

Поред организатора, догађају ће присуствовати и представници града Источног Сарајева и општине Пале.

Манифестација ће почети у 14.00 часова.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    BU 14.10.2021. 10:52
    Zašto u OŠ Srbija a ne u prelijepom parku pored te škole. A da, pa park je pored one druge škole a pored ove grade toplanu. Ima da nam djeca ubuduće na priredbama kašlju i iskašljavaju čestice iz toplane.
Повезане вијести
Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама
Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре у Удружењу „Сунце“ Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре ...
Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима
Најчитаније
  • Рагиб Халиловић – Херој са Грбавице
    8h 56m
    7
  • Село које је проклео цар Лазар и данас живи клетву
    9h 1m
    1
  • Пет лица повријеђено у саобраћајној незгоди на путу Љубогошта - Подроманија
    9h 53m
    0
  • Туга у Билећи, погинуо младић из Гацка
    22h 23m
    0
  • Саобраћајна незгода на путу Љубогошта-Подроманија
    10h 7m
    0