Пале: Мото-мразеви традиционално обрадовали малишане

18.12.2020. 14:43
0
ИЗВОР: СРНА

Чланови Мото-клуба "Пале" подијелили су данас 200 пакетића за малишане са подручја општине Пале да би им уљепшали новогодишње празнике.

Пакетићи су подијељени дјеци из Удружења за помоћ дјеци и омладини са посебним потребама "Сунце", дјеци из угрожених породица, те дјеци из обдаништва "Цврчак", али и пролазницима.

Предсједник Мото-клуба "Пале" Дејан Симанић изјавио је новинарима да је ово традиционална акција, коју организују већ шесту годину узастопно.

- Укупно смо подијелили 200 пакетића, које су чланови Клуба обезбиједили из властитих средстава, те средстава које донирају пријатељи Клуба. Дјеца се увијек обрадују моторима и сваки пут им измаме осмијех, због чега су пресрећни - истакао је Симанић.

Он је додао да су ове године манифестацију подјеле пакетића мало другачије организовали због пандемије вируса корона и препоручених епидемиолошких мјера.

Директор Туристичке организације "Јахорина" града Источно Сарајево Игор Тошић рекао је да је ова организација подржала и помаже рад паљанског мото-клуба, те да је данашња активност хуман гест који је уљепшао дан многима.

Мото-клуб "Пале" броји више од 20 чланова. Циљ бајкера јесте промоција и унапређење мотоциклизма као спорта, промоција безбједног управљања двоточкашима, привлачење нових чланова, заједничка путовања, хуманитарни рад, одласци на мото-скупове, али и организација властитог скупа.

Коментари 0
Повезане вијести
Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре у Удружењу „Сунце“ Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре ...
Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима
Изложбом икона почеле "Мајске духовне свечаности" у Палама Изложбом икона почеле "Мајске духовне свечаности" у Палама
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    18h 8m
    0
  • Десанка Максимовић: Књижевна вила пјесникиња душе
    19h 41m
    0
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    16h 7m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    18h 20m
    0
  • Партизан мијења име!
    8h 49m
    3