Пале: Опоравило се седам особа

14.07.2020. 12:17
0
ИЗВОР: СРНА

На подручју општине Пале није евидентиран ниједан нови случај вируса корона у посљедња 24 часа, док је контролним тестовима утврђено да се седам особа опоравило, рекао је координатор квалитета Дома здравља "Пале" Небојша Тановић.

Тановић је рекао да је сада у Палама укупно 21 лице обољело од вируса корона.

Он је навео да се у Болници "Србија" у Источном Сарајеву тренутно налази троје лица из Пала и да је ријеч о два мушкарца и једној жени.

- Један од пацијената хоспитализован је због респираторних тегоба и тестиран брзим тестом, који је био негативан на вирус корона, али се очекују резултати и ПЦР теста. Пацијенткиња која се већ дуже вријеме налази на болничком лијечењу имала је погоршано здравствено стање, које је сада стабилизовано и осјећа се боље - истакао је Тановић и додао да трећи пацијент има средње тешку клиничку слику.

Према његовом ријечима, Дом здравља Пале и вечерас ће вршити тестирања уколико буде пријављених лица са симптомима вируса корона.

Тановић је додао да се очекују резултати 24 теста од претходних дана.

Коментари 0
Повезане вијести
Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама
Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре у Удружењу „Сунце“ Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре ...
Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    15h 29m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    13h 31m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    12h 24m
    1
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    12h 29m
    0
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    11h 32m
    1