Пале: Потписан споразум Дјечије фудбалске лиге БиХ са Мини макси лигом Србије

25.01.2020. 17:05
0
ИЗВОР: Срна

Представници Дјечије фудбалске лиге БиХ и Мини макси фудбалске лиге Србије данас су на Палама потписали споразум ради интензивирања сарадње.

Споразум су потисали Координатор дјечије фудбалске лиге БиХ Вељко Алексић, директор Мини макси фудбалске лиге Србије Маријан Менићанин и предсједник Удружења дјечијих фудбалских турнира Србије Љубодраг Станић.

Алексић је на конференцији за новинаре рекао да се Дјечија фудбалска лига БиХ одржава у „Олимпу“ на Палама, гдје учествују 44 екипе из источног дијела Републике Српске, Горажда и Сарајева. Екипе чине дјеца од седам до 12 година.

Директор Мини макси фудбалске лиге Србије Маријан Менићанин истакао је да окупљају 10.000 дјечака и дјевојчица распоређених у 25 градова, те потисивање овог споразума сматра веома важним за сву дјецу која тренирају фудбал.

Он је навео да ће се потрудити да помогне Дјечијој фудбалској лиги БиХ да би постала препознатљива и квалитетна.

Предсједник Удружења дјечијих фудбалских турнира Србије Љубодраг Станић указао је на важност да се популаризује фудбал код најмлађих, унаприједи рад са њима и афирмишу тренери.

Коментари 0
Повезане вијести
Постигнут договор са Бахаром, ево колико је Звезда уштедјела Постигнут договор са Бахаром, ево колико је Звезда уштедјела
Турци се повлаче из преговора о уједињењу Кипра Турци се повлаче из преговора о уједињењу Кипра
Споразум о сарадњи отвара архиве за истраживаче са Универзитета у Источном Сарајеву Споразум о сарадњи отвара архиве за истраживаче са Универзитета у Источном Сарајеву
Најчитаније
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    19h 25m
    3
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    20h 30m
    4
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    14h 13m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    15h 19m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    10h 27m
    0