Пале: Повријеђени војник стабилно и ван животне опасности

24.04.2020. 08:37
0
ИЗВОР: СРНА

Војник Оружаних снага БиХ који је повријеђен у касарни Оружаних снага "Милош Обилић" на Палама, ван је животне опасности, а истрага о овој несрећи је у току, саопштено је из Министарства одбране у Савјету министара.

У саопштењу се наводи да се несрећан случај догодио синоћ у 18.20 часова, након чега је повријеђени војник превезен на Клинички центар Универзитета у Сарајеву и његово здравствено стање је стабилно и ван је животне опасности.

Дежурни тужилац Тужилаштва БиХ је на терену и заједно са припадницима Војне полиције, Јединице за уклањање експлозивних направа ЕОД и припадници Агенције за истраге и заштиту БиХ /СИПА/ врше увиђај.

Више детаља биће објављено након спроведене истраге, саопштено је из Министарства одбране у Савјету министара.

Портпарол Полицијске управе Источно Сарајево Весна Стокановић рекла је синоћ да их је Министарство унутрашњих послова Кантона Сарајево обавијестило да је у сарајевски Клинички центар довезено лице које је изјавило да је војник и да је повријеђен од експлозије која се догодила у касарни "Милош Обилић" на Палама. 

Коментари 0
Повезане вијести
Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре у Удружењу „Сунце“ Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре ...
Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима
Изложбом икона почеле "Мајске духовне свечаности" у Палама Изложбом икона почеле "Мајске духовне свечаности" у Палама
Најчитаније
  • Партизан мијења име!
    17h 4m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    21h 37m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    19h 11m
    2
  • Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву
    20h 17m
    0
  • Није прихваћен вето на Изборни закон и Закон о референдуму
    20h 39m
    0