Пале: Становништво ће бити информисано о додјели заштитних маски

25.03.2020. 16:31
0
ИЗВОР: Срна

Општина Пале саопштила је да ће одређени број заштитних маски бити уручен и становништву, које ће о начину додјеле бити благовремено информисано посредством званичне општинске интернет странице и средстава информисања.

 - Молимо становнике да буду стрпљиви и чекају званичну информацију општине Пале у вези са додјелом заштитних маски, имајући у виду чињеницу да произвођачи заштитне маске испоручују у ограниченим дневним количинама, с обзиром на то да и сами морају прилагодити рад новонасталим околностима у вези са вирусом корона, водећи рачуна о оптималном броју и заштити радника у процесу производње - наводи се у саопштењу општине Пале.

Због одређених недоумица и дезинформација у вези са додјелом заштитних маски, које су унијеле забуну међу становништво, Општинска управа апелује да грађани не долазе самостално или у групама у зграду Општинске управе, јер ће на вријеме бити обавијештени о начину испоруке заштитних маски.

Коментари 0
Повезане вијести
Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
Побједник туцијаде у Палама Филип Илић Побједник туцијаде у Палама Филип Илић
Најчитаније
  • Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику"
    21h 58m
    4
  • Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
    20h 20m
    0
  • Заплијењено 250 килограма кокаина
    16h 52m
    0
  • Одржан историјски час на Новом Зејтинлику за готово 250 ученика
    23h 22m
    0
  • Промовисани романи „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву (ФОТО)
    18h 45m
    0