Pale: Stanovništvo će biti informisano o dodjeli zaštitnih maski

25.03.2020. 16:31
0
IZVOR: Srna

Opština Pale saopštila je da će određeni broj zaštitnih maski biti uručen i stanovništvu, koje će o načinu dodjele biti blagovremeno informisano posredstvom zvanične opštinske internet stranice i sredstava informisanja.

 - Molimo stanovnike da budu strpljivi i čekaju zvaničnu informaciju opštine Pale u vezi sa dodjelom zaštitnih maski, imajući u vidu činjenicu da proizvođači zaštitne maske isporučuju u ograničenim dnevnim količinama, s obzirom na to da i sami moraju prilagoditi rad novonastalim okolnostima u vezi sa virusom korona, vodeći računa o optimalnom broju i zaštiti radnika u procesu proizvodnje - navodi se u saopštenju opštine Pale.

Zbog određenih nedoumica i dezinformacija u vezi sa dodjelom zaštitnih maski, koje su unijele zabunu među stanovništvo, Opštinska uprava apeluje da građani ne dolaze samostalno ili u grupama u zgradu Opštinske uprave, jer će na vrijeme biti obaviješteni o načinu isporuke zaštitnih maski.

Komentari 0
Povezane vijesti
Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama
Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare u Udruženju „Sunce“ Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare ...
Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima
Najčitanije
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    12h 49m
    0
  • Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
    2h 31m
    0
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    12h 55m
    0
  • Skupština ozvaničila odbijanje Vens-Ovenovog plana
    12h 53m
    0
  • Za nju ne postoje prepreke: Djevojka sa krilima položila vožnju (VIDEO)
    11h 44m
    0