Пале: Уређује се дјечије игралиште

19.05.2020. 15:20
0
ИЗВОР: СРНА

Радници Комуналног предузећа Пале почели су са обновом игралишта намијењеног за дјецу до 12 година, које ће бити покривено видео-надзором.

Руководилац Радне јединице предузећа "Комунално" Предраг Клачар рекао је Срни да је у току реконструкција поломљеног и запуштеног дјечијег игралишта.

- Игралиште полако враћамо у функцију и сређујемо реквизите које су појединци уништили. Замијењени су сви поломљени дијелови и оградице, постављене три нове парковске клупе, а средили смо и старе клупе. Све то чинимо како би служиле за игру дјеце без ризика - истакао је Клачар.

Клачар је навео да ће на крају бити постављене и заштитне гумене плоче како би свако дијете било сигурно приликом пада, док ће за малу дјечицу бити постављен пјешчани кутак, у којем до сада нису имали прилику да уживају.

Он је нагласио да је општина Пале обезбиједила видео-надзор за који ће бити задужена Полицијска управа Источно Сарајево, ради спречавања уништавања градске имовине намијењене паљанским малишанима.

Према његовим ријечима, на реконструисаном игралишту на видљивом мјесту биће постављена и табла на којој ће бити јасно означено да је игралиште намијењено за дјецу до 12 година. 

Коментари 0
Повезане вијести
Ко је заказао у изградњи спортског терена у насељу Слободе? (ФОТО) Ко је заказао у изградњи спортског терена у насељу Слободе? (ФОТО)
М:тел поклонио Требињу дјечије игралиште М:тел поклонио Требињу дјечије игралиште
"Врело Биоштица" Соколац: Од првог маја нижа цијена воде "Врело Биоштица" Соколац: Од првог маја нижа цијена воде
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    21h 57m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    19h 59m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    18h 52m
    1
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    18h 0m
    1
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    18h 57m
    0