Пале: Ускоро почиње изградња новог објекта Полицијске управе Источно Сарајево

19.06.2020. 18:58
0
ИЗВОР: СРНА

Начелник општине Пале Бошко Југовић изјавио је данас да ће ускоро почети припремни радови за иградњу зграде Полицијске управе Источно Сарајево, а комплетан објекат требало би да буде завршен наредне године.

Након састанка са руководством Полицијске управе Источно Сарајево, које је предводио начелник Бранимир Шеховац, Југовић је рекао новинарима да је разговарано о изради пројектне документације за изградњу новог објекта Полицијске управе Источно Сарајево који ће бити на Палама, као и безбједносној ситуацију на подручју ове локалне заједнице.

- Задовољни смо стањем безједности на подручју наше општине, посебно у вријеме епидемије вируса корона. Сви заједно учествовали смо у одређеним активности како би сачували здравље наших сугађана и спријечили ширење заразе - истакао је Југовић.

Он је додао да је стање безједности уопштено гледајући добро, осим спорадичних појава нарушавања јавног реда и мира, којих увијек има, али да то није у мјери да изазове забринутост грађана и било какву опасност по њихову сигурност.

Начелник општине Пале подсјетио је да је ова локална заједница у претходној години пружала подршку Полицијској управи Источно Сарајево кроз финансирање видео-надзора захваљујући којем је знатно побољшана општа слика безбједности.

Југовић је захвалио руководству и припадницима Полицијске управе Источно Сарајево на свему што чине за безбједност свих становника Пала и града Источно Сарајево, нагласивши да ће сарадња са локалном заједницом у будућем периоду бити још боља.

Начелник Полицијске управе Источно Сарајево Бранимир Шеховац изразио је задовољство да ускоро почињу радови на изградњи нове зграде ове управе.

- Радује ме што ће се кренути у реализацију овог пројекта о којем се говори претходних 20 година. Коначно смо дочекали да се та идеја и реализује - нагласио је Шеховац.

Он је рекао да ће изградњом новог објекта, услови рада полицијских службеника бити много бољи и достојнији послу који обављају.

Шеховац је навео да су данас начелнику Југовићу презентовали стање безбједности на подручју општине али и територији коју покрива ова управе.

- На прошлом састанку смо договорили да ћемо заједно унаприједити стање безбједности и то се показало одлично кроз реализацију пројекта видео-надзора који даје резултате. То је био заједнички пројекат Управе и локалних заједница у саставу града Источно Сарајеву - подсјетио је Шеховац.

Он је нагласио да је сарадња са локалном заједницом Пале изузетно добра, на високом нивоу и да константно размјењују разне потребне информације.

Коментари 0
Повезане вијести
Посљедице НАТО бомби са осиромашеним уранијумом се и данас осјећају Посљедице НАТО бомби са осиромашеним уранијумом се и данас осјећају
Лице из Пала ухапшено због сумње да је починило преваре и утају Лице из Пала ухапшено због сумње да је починило преваре и утају
Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
Најчитаније
  • Ратна стаза Зековића с Романије
    10h 57m
    1
  • Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
    9h 39m
    0
  • Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
    8h 7m
    0
  • Лице из Пала ухапшено због сумње да је починило преваре и утају
    9h 28m
    1
  • Кулина: Све више дјеце има говорно-језичке сметње
    6h 37m
    0