Паљанка Весна Милетић суди мечеве у Енглеској

02.10.2024. 15:10
2
ИЗВОР: sportdc.net

Весна Милетић, "ФИФА" судија из Пала, суди мечеве у Енглеској.

Након што је крајем марта водила сусрете у Латвији, средином јула у Словачкој и Грузији, Весна Милетић ће судити утакмице и у Енглеској, колијевци фудбала.

Паљански фудбалски судиј на Фифиној А листи делегирана је на турнир групе А3 квалификација за Европско првенство У17 у женској конкуренцији, које ће се одржати од 7. до 13. октобра у граду Бартон у округу Стафордшир. Поред Весне из БиХ делегирана је и Мерима Хомарац.

Поред домаћина Енглеске, на турниру ће играти и селекције Фарских Острва, Чешке и Холандије.

Весна ће бити главни арбитар у мечу Енглеске и Фарских Острва (7. октобар), асистираће Мерима Хомарац из БиХ и Ана Кјер Шмид из Данске, у сусрету Чешка и Фарска Острва (13.октобар) уз Милетићеву ће на центру бити Мерима Хомарац/ БиХ и Анастазиа Волошчук/Енглеска, док ће у надметању између Енглеске и Чешке (10. октобар) обављати улогу четвртог судије.

Ова изузетно успјешна и скромна млада Паљанка, члан је Удружења фудбалских судија и инструктора Сарајевско-романијске регије. Прве фудбалске кораке прави у паљанској Романији, носила је дрес и неприкосновене шампионске екипу СФК "2000 Сарајево", наступала је и за млађе селекције БиХ, а уз то је и доктор физике и професор на Универзитету у Источном Сарајеву.

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Luks 02.10.2024. 17:32
    Pa čuće se i u Engleskoj za Pale,👏
  • Generic placeholder image
    Pale 02.10.2024. 15:37
    I sta je tu bitno za Pale
Повезане вијести
Весна Милетић, „ФИФА“ судија са Пала, делегирана у Словачку и Грузију Весна Милетић, „ФИФА“ судија са Пала, делегирана у Словачку и Грузију
Весна Милетић, професорица с пиштаљком Весна Милетић, професорица с пиштаљком
Весна Милетић: Награда „Ратко Крагуљ“ – мотивација да будем још боља Весна Милетић: Награда „Ратко Крагуљ“ – мотивација да будем још боља
Најчитаније
  • Преминула дјевојчица Хелена Гавран - Почивај у миру, црвенокоса дјевојчице!
    23h 27m
    2
  • Тежак судар ђачког аутобуса и аутомобила
    9h 55m
    0
  • Куглоф
    20h 21m
    0
  • У Источној Илиџи прва нерадна недјеља биће 6. октобра
    8h 15m
    1
  • Кроз гусле струјао и бол и надање цијелог народа: 257 година од рођења Филипа Вишњића
    9h 46m
    0