Paljanka Vesna Miletić sudi mečeve u Engleskoj

02.10.2024. 15:10
2
IZVOR: sportdc.net

Vesna Miletić, "FIFA" sudija iz Pala, sudi mečeve u Engleskoj.

Nakon što je krajem marta vodila susrete u Latviji, sredinom jula u Slovačkoj i Gruziji, Vesna Miletić će suditi utakmice i u Engleskoj, kolijevci fudbala.

Paljanski fudbalski sudij na Fifinoj A listi delegirana je na turnir grupe A3 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo U17 u ženskoj konkurenciji, koje će se održati od 7. do 13. oktobra u gradu Barton u okrugu Stafordšir. Pored Vesne iz BiH delegirana je i Merima Homarac.

Pored domaćina Engleske, na turniru će igrati i selekcije Farskih Ostrva, Češke i Holandije.

Vesna će biti glavni arbitar u meču Engleske i Farskih Ostrva (7. oktobar), asistiraće Merima Homarac iz BiH i Ana Kjer Šmid iz Danske, u susretu Češka i Farska Ostrva (13.oktobar) uz Miletićevu će na centru biti Merima Homarac/ BiH i Anastazia Vološčuk/Engleska, dok će u nadmetanju između Engleske i Češke (10. oktobar) obavljati ulogu četvrtog sudije.

Ova izuzetno uspješna i skromna mlada Paljanka, član je Udruženja fudbalskih sudija i instruktora Sarajevsko-romanijske regije. Prve fudbalske korake pravi u paljanskoj Romaniji, nosila je dres i neprikosnovene šampionske ekipu SFK "2000 Sarajevo", nastupala je i za mlađe selekcije BiH, a uz to je i doktor fizike i profesor na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu.

Komentari 2
  • Generic placeholder image
    Luks 02.10.2024. 17:32
    Pa čuće se i u Engleskoj za Pale,👏
  • Generic placeholder image
    Pale 02.10.2024. 15:37
    I sta je tu bitno za Pale
Povezane vijesti
Vesna Miletić, „FIFA“ sudija sa Pala, delegirana u Slovačku i Gruziju Vesna Miletić, „FIFA“ sudija sa Pala, delegirana u Slovačku i Gruziju
Vesna Miletić, profesorica s pištaljkom Vesna Miletić, profesorica s pištaljkom
Vesna Miletić: Nagrada „Ratko Kragulj“ – motivacija da budem još bolja Vesna Miletić: Nagrada „Ratko Kragulj“ – motivacija da budem još bolja
Najčitanije
  • Preminula djevojčica Helena Gavran - Počivaj u miru, crvenokosa djevojčice!
    23h 37m
    2
  • Težak sudar đačkog autobusa i automobila
    10h 5m
    0
  • Kuglof
    20h 31m
    0
  • U Istočnoj Ilidži prva neradna nedjelja biće 6. oktobra
    8h 25m
    1
  • "Dani tikve“ u Istočnom Sarajevu 5. i 6. oktobra
    23h 52m
    1