Паљански мото-мразеви подијелили више од 200 пакетића

20.12.2019. 18:34
0
ИЗВОР: СРНА

У Палама је данас двадесетак Дједа Мразева из Мото-клуба "Пале" подијелило више од 200 пакетића дјеци из Удружења за помоћ дјеци и омладини са посебним потребама "Сунце", из социјално угрожених породица и из обданишта "Цврчак".
Предсједник Мото-клуба "Пале" Дејан Симанић изјавио је да ову акцију бајкери са Пала организују већ четири године.

-Из године у годину број пакетића је све већи. Пакетиће смо обезбиједили из властити средстава и уз помоћ пријатеља. То је наш мали допринос који дјеци много значи - навео је Симанић.

Он је најавио да ће крајем марта организовати традиционалну зимску мото-журку у хотелу "Сњежна краљица" на Јахорини на којој ће се окупити мотористи из региона.

Предсједник Удружења за помоћ дјеци и омладини са посебним потребама "Сунце" Миленко Вујиновић навео је да је већ постала традиција да мотористи са Пала донирају дјеци пакетиће, истакавши да је то диван гест којим малишанима уљепшавају новогодишње празнике.

-Не само да помажу на овај начин, него нам чланови Мото-клуба `Пале` помажу и у другим пословима као што је одржавање објекта и дворишта. Имамо велику подршку од њих, тако да су увијек ту да помогну - истакао је Вујиновић.

Мото-клуб "Пале" броји 20 чланова, а циљеви којима бајкери теже јесу промоција и унапређење мотоциклизма као спорта, промоција безбједног управљања двоточкашима, привлачење нових чланова, заједничка путовања, дружење, хуманитарни рад, одласци на мото-скупове, али и организација властитог скупа.

Коментари 0
Повезане вијести
Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО) Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО)
На Светог Саву 1.600 пакетића за српску дјецу На Светог Саву 1.600 пакетића за српску дјецу
Најчитаније
  • Преминула Вера Гргић
    14h 8m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    14h 52m
    0
  • Васкрси васкрсле српске војске
    18h 57m
    0
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    19h 1m
    2
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    4h 28m
    0