Пандуревић први на првенству БиХ у Витезу

11.04.2022. 17:48
0
ИЗВОР: katera.news

Протеклог викенда је у Витезу одржано првенство БиХ за јуниоре у џудоу на којем су учествовали и такмичари Џудо клуба Славије из Источног Новог Сарајева.

Срђан Пандуревић, такмичар овог клуба, освојио је прво мјесто у категорији до 73 килограма и тако ставио тачку на такмичење у јуниорској конкуренцији на првенствима Републике Српске и БиХ. 

- Када би нас питали да Пандруревића опишем у двије ријечи то би засигурно биле - истински спортиста. Момак који се џудоом почео бавити у својој седмој години, напорно је тренирао у старијем узрасту по два, некад и три пута дневно. Он је носилац црног појаса и узор млађим колегама у клубу, један од спортиста који је, и поред понуда да каријеру настави у другом клубу, одлучио остати у свом матичном, а школовање наставио на Факултету физичког васпитања и спорта Универзитета у Источном Сарајеву - рекли су из овог клуба за katera.news.

Поред Пандуревића на првенству БиХ наступила је и Ана Шкиљевић која је понијела титулу вицепрвака у категорији старије пионирке преко 63 кг.

Коментари 0
Повезане вијести
Џудисти „Славије“ успјешни у Бијељини Џудисти „Славије“ успјешни у Бијељини
Седам учесника лежи више од 500 сати Седам учесника лежи више од 500 сати
Ауто-картинг клуб "Магнум" из Источног Сарајева доминантан на трци у Широком Бријегу (ФОТО) Ауто-картинг клуб "Магнум" из Источног Сарајева доминантан на трци у Широком Бријегу (ФОТО)
Најчитаније
 • Посљедњи испраћај Далибора Пљеваљчића
  11h 49m
  0
 • Обавјештење о пријему захтјева категорисаних бораца ВРС на јединствени мјесечни борачки додатак
  13h 38m
  0
 • Александра је побиједила рак са метастазама на седам органа
  18h 20m
  1
 • Бањанин: Научни рад објављен у врхунском међународном часопису - доказ да се у Источном Сарајеву школују квалитетни кадрови
  16h 14m
  4
 • Сандри Савић потребни добровољни даваоци крви на ВМА
  8h 10m
  0