Пандуревић први на првенству БиХ у Витезу

11.04.2022. 17:48
0
ИЗВОР: katera.news

Протеклог викенда је у Витезу одржано првенство БиХ за јуниоре у џудоу на којем су учествовали и такмичари Џудо клуба Славије из Источног Новог Сарајева.

Срђан Пандуревић, такмичар овог клуба, освојио је прво мјесто у категорији до 73 килограма и тако ставио тачку на такмичење у јуниорској конкуренцији на првенствима Републике Српске и БиХ. 

- Када би нас питали да Пандруревића опишем у двије ријечи то би засигурно биле - истински спортиста. Момак који се џудоом почео бавити у својој седмој години, напорно је тренирао у старијем узрасту по два, некад и три пута дневно. Он је носилац црног појаса и узор млађим колегама у клубу, један од спортиста који је, и поред понуда да каријеру настави у другом клубу, одлучио остати у свом матичном, а школовање наставио на Факултету физичког васпитања и спорта Универзитета у Источном Сарајеву - рекли су из овог клуба за katera.news.

Поред Пандуревића на првенству БиХ наступила је и Ана Шкиљевић која је понијела титулу вицепрвака у категорији старије пионирке преко 63 кг.

Коментари 0
Повезане вијести
Ученици Средње музичке школе из Источне Илиџе успјешни у Бањалуци (ФОТО) Ученици Средње музичке школе из Источне Илиџе успјешни у Бањалуци (ФОТО)
Ученици Средње школе „28. јуни“ побједници такмичења „РЕХИТ“ у Бањалуци Ученици Средње школе „28. јуни“ побједници такмичења „РЕХИТ“ у Бањалуци
Одличан наступ тенисера у Широком Бријегу Одличан наступ тенисера у Широком Бријегу
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    9h 38m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    21h 11m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    20h 52m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    7h 52m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    5h 42m
    0