Pandurević prvi na prvenstvu BiH u Vitezu

11.04.2022. 17:48
0
IZVOR: katera.news

Proteklog vikenda je u Vitezu održano prvenstvo BiH za juniore u džudou na kojem su učestvovali i takmičari Džudo kluba Slavije iz Istočnog Novog Sarajeva.

Srđan Pandurević, takmičar ovog kluba, osvojio je prvo mjesto u kategoriji do 73 kilograma i tako stavio tačku na takmičenje u juniorskoj konkurenciji na prvenstvima Republike Srpske i BiH. 

- Kada bi nas pitali da Pandrurevića opišem u dvije riječi to bi zasigurno bile - istinski sportista. Momak koji se džudoom počeo baviti u svojoj sedmoj godini, naporno je trenirao u starijem uzrastu po dva, nekad i tri puta dnevno. On je nosilac crnog pojasa i uzor mlađim kolegama u klubu, jedan od sportista koji je, i pored ponuda da karijeru nastavi u drugom klubu, odlučio ostati u svom matičnom, a školovanje nastavio na Fakultetu fizičkog vaspitanja i sporta Univerziteta u Istočnom Sarajevu - rekli su iz ovog kluba za katera.news.

Pored Pandurevića na prvenstvu BiH nastupila je i Ana Škiljević koja je ponijela titulu viceprvaka u kategoriji starije pionirke preko 63 kg.

Komentari 0
Povezane vijesti
Milićki srednjoškolci pobjednici Međunarodne izložbe ideja i inovacija Milićki srednjoškolci pobjednici Međunarodne izložbe ideja i inovacija
Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO) Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO)
Učenici Srednje muzičke škole iz Istočne Ilidže uspješni u Banjaluci (FOTO) Učenici Srednje muzičke škole iz Istočne Ilidže uspješni u Banjaluci (FOTO)
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    6h 57m
    10
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    5h 41m
    0
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    21h 54m
    0
  • Dječak iz BiH pao pod traktor, helikopterom prebačen u bolnicu
    18h 8m
    0
  • Utopio se otac devetoro djece
    23h 0m
    0