Пар из Требиња своју љубав крунише браком на прагу осме деценије

13.02.2020. 19:22
0
ИЗВОР: dnevnick.com

Ика Марић (68) и Ристо Чичковић (69) из Требиња на прагу осме деценије одлучили су да своју љубав крунишу браком. Да љубав не познаје године ни границе показаће у суботу за кад су заказали свадбу на којој ће бити шездесетак званица.

- Ми смо одлучили да се вјенчамо иако су се људи око нас чудили, па су питали зашто вам то треба, што радите тако нешто кад веч имате скоро 70, али нама није ништа то било чудно, јер ми смо рекли ми се волимо и ми хоћемо управо то - прича Ика Марић за портал "Dnevnick.com".

Ика прича да свог будућег супруга познаје двије године. Каже најбитније јој је да је искрен и добар човјек. Са осмијехом препричава њихов први заједнички ручак.

- Била сам сретна кад ми је супруг будући дошао на врата по позиву на ручак, отворила сам врата и изненадила се имала сам шта видјети. Мој супруг је у руци носио букет цвијећа и погачу коју он пече и боцу сока од шипка, то ми је било дивно. Била сам сретна јер још има џентлмена помислила сам - истиче Ика Марић.

Младима поручује - правите вјенчања. Новац не смије да буде изговор, потребно је да се волите јер живот је много љепши удвоје.

Коментари 0
Повезане вијести
Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
Бањалучанин билбордима осваја непребољену љубав Бањалучанин билбордима осваја непребољену љубав
Свете мученице Вера, Нада и Љубав и мајка им Софија Свете мученице Вера, Нада и Љубав и мајка им Софија
Најчитаније
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    21h 44m
    0
  • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
    21h 51m
    3
  • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
    18h 33m
    1
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    13h 11m
    0
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    13h 43m
    0