Пијан испао из возила

18.09.2023. 13:46
0
ИЗВОР: srna.rs

Полиција у Лакташима утврдила је да је А.Л, који се обратио хитној помоћи због повреда усљед пада са бицикла, у ствари испао из возила којим је управљало друго лице.

Полицијској станици Лакташи је у суботу, 16. септембра, дежурни љекар Службе хитне медицинске помоћи пријавио да им се А.Л. обратило за пружање љекарске помоћи због повреда које је задобило падом са бицикла.

Полиција је утврдила да ово лице није пало са бицикла, него да је било сувозач у возилу марке "пежо", којим је управљало лице С.Ћ. из Лакташа, те да је А.Л. испао из аутомобила.

Код оба лица је утврђено присуство алкохла и против њих ће бити поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка надлежном суду.

Бањалучкој полицији је у петак, 15. септембра, једно лице пријавило да је, док се возило у таксију, дошло до вербалне расправе са возачем, након чега га је возач избацио.

Полиција је идентификовала и уручила прекршајни налог лицу Г.В. из Бањалуке због прекршаја туча и физички напад, а о свему је обавијештено Одјељење за прекршаје Основног суда у Бањалуци.  

Коментари 0
Повезане вијести
Пензије у Српској биће веће од јануара Пензије у Српској биће веће од јануара
Од петка пријаве за пројекат "Спојимо дјецу Космета и Српске" Од петка пријаве за пројекат "Спојимо дјецу Космета и Српске"
Гдје је нестала 13. плата? Гдје је нестала 13. плата?
Најчитаније
 • У несрећи код Фоче страдао отац троје дјеце
  17h 24m
  0
 • У Сарајеву и Источном Сарајеву претреси на 12 локација
  12h 57m
  1
 • Да је жива, Титова Југославија би данас славила 80. рођендан
  20h 15m
  3
 • „Google“ за неколико дана креће са великим брисањем налога: Ево како да сачувате свој
  13h 3m
  0
 • На мјесто несреће излази инспекцијски надзор за тунеле
  18h 7m
  2