Pijan ispao iz vozila

18.09.2023. 13:46
0
IZVOR: srna.rs

Policija u Laktašima utvrdila je da je A.L, koji se obratio hitnoj pomoći zbog povreda usljed pada sa bicikla, u stvari ispao iz vozila kojim je upravljalo drugo lice.

Policijskoj stanici Laktaši je u subotu, 16. septembra, dežurni ljekar Službe hitne medicinske pomoći prijavio da im se A.L. obratilo za pružanje ljekarske pomoći zbog povreda koje je zadobilo padom sa bicikla.

Policija je utvrdila da ovo lice nije palo sa bicikla, nego da je bilo suvozač u vozilu marke "pežo", kojim je upravljalo lice S.Ć. iz Laktaša, te da je A.L. ispao iz automobila.

Kod oba lica je utvrđeno prisustvo alkohla i protiv njih će biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu.

Banjalučkoj policiji je u petak, 15. septembra, jedno lice prijavilo da je, dok se vozilo u taksiju, došlo do verbalne rasprave sa vozačem, nakon čega ga je vozač izbacio.

Policija je identifikovala i uručila prekršajni nalog licu G.V. iz Banjaluke zbog prekršaja tuča i fizički napad, a o svemu je obaviješteno Odjeljenje za prekršaje Osnovnog suda u Banjaluci.  

Komentari 0
Povezane vijesti
Lov gazda sa Jadrana ne prestaje Lov gazda sa Jadrana ne prestaje
Manji prinosi dižu cijene voća Manji prinosi dižu cijene voća
Srpska bogatija za 24 bebe Srpska bogatija za 24 bebe
Najčitanije
  • Obilježena krsna slava i Dan opštine Istočna Ilidža (FOTO)
    21h 36m
    1
  • Poziv babice jedan od najljepših, najhumanijih i najodgovornijih poziva
    17h 31m
    6
  • U rijeci Bojani pronađeno tijelo još jedne djevojčice
    14h 1m
    0
  • Sahrana popa Žuće u porti Hrama Svetog velikomučenika Georgija u Miljevićima
    2h 12m
    0
  • Lov gazda sa Jadrana ne prestaje
    13h 10m
    1