Писма читалаца: Отворено писмо одборницима СО Источно Ново Сарајево

06.08.2022. 19:47
2

На адресу наше редакције стигло је писмо забринутог суграђанина који је желио да укаже на проблеме са буком и пуштањем прегласне музике у касним сатима са којима се сусрећу становници Карађорђеве улице у Источном Сарајеву. 

Писмо преносимо у цјелости.

Поштовани одборници, желим да вам се као грађанин Карађорђеве улице обратим и упутим иницијативу коју ћете, надам се, размотрити.

У скупштинску процедуру, на некој од наредних сједница, требало би да упутите иницијативу да се наша улица преименује у улицу "Бенседина" или његовог величанства "Лексилијума" од 5 мг. Можда би било још сврсисходније нашу улици преименовати у улицу "Ноћи бесаних".

Станари Караћорђеве улице могу заспати само ако попију бенседин или лексилијум иначе могу до миле воље  да уживају у гласној музици која допире из дворане Славија до раних јутарњих часова.

У случају да нису љубитељи поменуте музике, бесане ноћи можете проводити слушајући умиљате звукове виљушкара, шкрипе гума, вриску уморних и напаћених радника из брзе поште X-Еxpress.

Искрено вас молим да о овој мојој идеји, ако сматрате да завређује вашу пажњу, размислите и упутите у скупштинску процедуру.

У случају да имате неки приједлог за коришћење медикамената који би нам помогли да брже заспимо, молимо вас да нам га препоручите, јер ми је познато да међу вама има и медицинских радника.

Пошто сте увијек имали разумијевања за потребе становника наше општине надам се да ћете и овај пут бити на висини задатка.

*Став аутора текста не одражава став редакције портала Катера

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Za Hari 07.08.2022. 15:25
    Buka baš smeta radnicima, kojima je neophodan miran san za odmor, a ne smeta neradnicima koji spavaju do 14.00 i ostatak dana bleje. Buka nije samo problem u Karađorđevoj, koja je najkritičnija, već i u ostatku grada gdje je galama pijanih i drogiranih i škripa kočnica u ranim jutarnjim časovima normalna pojava, a policija nikada ne reaguje.
  • Generic placeholder image
    Hari 06.08.2022. 23:29
    Pismo za mnogo patetike i srceparajuće treba da djeluje na odbornike. Kome još buka smeta u kasne noćne sate, radnim ljudima koji poslije teškog i zamornog rada, sigurno ne. I ne čuju tu glasnu muziku, jer brzo zaspu ko male bebe. Možda smeta ovim što u kancelarijama ne rade ništa, pa su uvijek budni i ponoći. Nema potrebe za prenemagenjem, jastuk na glavu a čepove u uši, ima da se pravo spava bez problema. Ne trebaju nikakvi medikamenti.
Повезане вијести
Најтежу тикву узгојио Ратко Говедарица из Гацка Најтежу тикву узгојио Ратко Говедарица из Гацка
"Дани тикве" окупили око 80 излагача и велики број посјетилаца (ФОТО) "Дани тикве" окупили око 80 излагача и велики број посјетилаца (ФОТО)
Романијски кајмак препознатљив, заштићен и има купце Романијски кајмак препознатљив, заштићен и има купце
Најчитаније
  • Спашен дјечак којем су родитељи погинули на лицу мјеста
    19h 27m
    0
  • У Источном Сарајеву све спремено за гласање у недјељу
    19h 20m
    5
  • Божовић: Настављамо даље, у новом ритму, да завршимо што смо почели
    18h 38m
    1
  • Мајка херој: Лејла допливала кроз бујицу и спасила кћерку
    1h 35m
    0
  • Дарко Војводић донирао 1000 КМ, па позвао и колеге да ураде исто
    5h 43m
    1