Писма читалаца: Отворено писмо одборницима СО Источно Ново Сарајево

06.08.2022. 19:47
2

На адресу наше редакције стигло је писмо забринутог суграђанина који је желио да укаже на проблеме са буком и пуштањем прегласне музике у касним сатима са којима се сусрећу становници Карађорђеве улице у Источном Сарајеву. 

Писмо преносимо у цјелости.

Поштовани одборници, желим да вам се као грађанин Карађорђеве улице обратим и упутим иницијативу коју ћете, надам се, размотрити.

У скупштинску процедуру, на некој од наредних сједница, требало би да упутите иницијативу да се наша улица преименује у улицу "Бенседина" или његовог величанства "Лексилијума" од 5 мг. Можда би било још сврсисходније нашу улици преименовати у улицу "Ноћи бесаних".

Станари Караћорђеве улице могу заспати само ако попију бенседин или лексилијум иначе могу до миле воље  да уживају у гласној музици која допире из дворане Славија до раних јутарњих часова.

У случају да нису љубитељи поменуте музике, бесане ноћи можете проводити слушајући умиљате звукове виљушкара, шкрипе гума, вриску уморних и напаћених радника из брзе поште X-Еxpress.

Искрено вас молим да о овој мојој идеји, ако сматрате да завређује вашу пажњу, размислите и упутите у скупштинску процедуру.

У случају да имате неки приједлог за коришћење медикамената који би нам помогли да брже заспимо, молимо вас да нам га препоручите, јер ми је познато да међу вама има и медицинских радника.

Пошто сте увијек имали разумијевања за потребе становника наше општине надам се да ћете и овај пут бити на висини задатка.

*Став аутора текста не одражава став редакције портала Катера

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Za Hari 07.08.2022. 15:25
    Buka baš smeta radnicima, kojima je neophodan miran san za odmor, a ne smeta neradnicima koji spavaju do 14.00 i ostatak dana bleje. Buka nije samo problem u Karađorđevoj, koja je najkritičnija, već i u ostatku grada gdje je galama pijanih i drogiranih i škripa kočnica u ranim jutarnjim časovima normalna pojava, a policija nikada ne reaguje.
  • Generic placeholder image
    Hari 06.08.2022. 23:29
    Pismo za mnogo patetike i srceparajuće treba da djeluje na odbornike. Kome još buka smeta u kasne noćne sate, radnim ljudima koji poslije teškog i zamornog rada, sigurno ne. I ne čuju tu glasnu muziku, jer brzo zaspu ko male bebe. Možda smeta ovim što u kancelarijama ne rade ništa, pa su uvijek budni i ponoći. Nema potrebe za prenemagenjem, jastuk na glavu a čepove u uši, ima da se pravo spava bez problema. Ne trebaju nikakvi medikamenti.
Повезане вијести
Приказан филм о одбрани Српске Илиџе Приказан филм о одбрани Српске Илиџе
У Српској морбилама заражена 44 лица, у Источном Сарајеву један случај заразе У Српској морбилама заражена 44 лица, у Источном Сарајеву један случај заразе
Сутра обиљежавање Дана несталих Срба Сарајевско-романијске регије Сутра обиљежавање Дана несталих Срба Сарајевско-романијске регије
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    20h 24m
    0
  • Крађа у Палама
    18h 42m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    15h 9m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    17h 57m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    11h 18m
    0