Писма читалаца: Пазите гдје се паркирате на Требевићу

23.08.2022. 21:41
0
ИЗВОР: katera.news

Порталу Катера јавио се читалац који је желио да укаже на проблем несигурног паркирања аутомобила на Требевићу.

Писмо преносимо у цјелости.

Јуче се у периоду између 18.40 и 19.40 часова на паркингу у близини хотела Пино на Требевићу, тачније на паркингу са лијеве стране када се крене ка боб стази, догодила крађа.

Непозната лица разбила су стакла на три аутомобила, из два су украдене личне ствари, а на трећем је начињена штета. Међу покраденима стварима су  била и документа страних држављана, који су остали без свих личних ствари, а неки и без пасоша.

У разговору са особљем хотела Пино сазнао сам да се то не дешава први пут, о чему свједочи и разбијено стакло на неколико паркинг-мјеста на том паркингу. 

Случај је пријављен Полицијској станици Стари Град, чији су припадници извршили увиђај.

Желим да укажем грађани да на тој локацији није безбиједно паркирати. Ако Требевић промовишу и труде се да од њега створе значајан туристички центар, надлежни органи би  требало да се потруде да ово мјесто постане безбиједно домаћим и страним туристима.

Коментари 0
Повезане вијести
Писма читалаца: Отказ након 8 дана боловања и 3 мјесеца без плате Писма читалаца: Отказ након 8 дана боловања и 3 мјесеца без плате
Писма читалаца: Зар постоји линија разграничења када треба помоћи људима у невољи? Писма читалаца: Зар постоји линија разграничења када треба помоћи људима у невољи?
Писма читалаца: Становници насеља Луке ускоро неће моћи прићи својим кућама Писма читалаца: Становници насеља Луке ускоро неће моћи прићи својим кућама
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    6h 37m
    0
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    19h 14m
    2
  • Крађа у Палама
    4h 55m
    0
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    23h 2m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    4h 10m
    0