Pisma čitalaca: Pazite gdje se parkirate na Trebeviću

23.08.2022. 21:41
0
IZVOR: katera.news

Portalu Katera javio se čitalac koji je želio da ukaže na problem nesigurnog parkiranja automobila na Trebeviću.

Pismo prenosimo u cjelosti.

Juče se u periodu između 18.40 i 19.40 časova na parkingu u blizini hotela Pino na Trebeviću, tačnije na parkingu sa lijeve strane kada se krene ka bob stazi, dogodila krađa.

Nepoznata lica razbila su stakla na tri automobila, iz dva su ukradene lične stvari, a na trećem je načinjena šteta. Među pokradenima stvarima su  bila i dokumenta stranih državljana, koji su ostali bez svih ličnih stvari, a neki i bez pasoša.

U razgovoru sa osobljem hotela Pino saznao sam da se to ne dešava prvi put, o čemu svjedoči i razbijeno staklo na nekoliko parking-mjesta na tom parkingu. 

Slučaj je prijavljen Policijskoj stanici Stari Grad, čiji su pripadnici izvršili uviđaj.

Želim da ukažem građani da na toj lokaciji nije bezbijedno parkirati. Ako Trebević promovišu i trude se da od njega stvore značajan turistički centar, nadležni organi bi  trebalo da se potrude da ovo mjesto postane bezbijedno domaćim i stranim turistima.

Komentari 0
Povezane vijesti
Pisma čitalaca: Otkaz nakon 8 dana bolovanja i 3 mjeseca bez plate Pisma čitalaca: Otkaz nakon 8 dana bolovanja i 3 mjeseca bez plate
Pisma čitalaca: Zar postoji linija razgraničenja kada treba pomoći ljudima u nevolji? Pisma čitalaca: Zar postoji linija razgraničenja kada treba pomoći ljudima u nevolji?
Pisma čitalaca: Stanovnici naselja Luke uskoro neće moći prići svojim kućama Pisma čitalaca: Stanovnici naselja Luke uskoro neće moći prići svojim kućama
Najčitanije
  • Preminula Vera Grgić
    16h 48m
    0
  • Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
    17h 32m
    0
  • Vaskrsi vaskrsle srpske vojske
    21h 37m
    0
  • Srećno i Bogom blagoslovljeno Hristovo vaskrsenje – Hristos vaskrse!
    21h 41m
    2
  • Milan treba našu pomoć – pozovi 17047
    7h 8m
    0