Почела акцијска претпродаја ски-карата, могућа и он-лајн куповина

30.09.2019. 20:31
0
ИЗВОР: Srna

Олимпијски центар "Јахорина" саопштио је да је данас почела акцијска претпродаја ски-карата, уз попуст од 15 одсто, а које ће ове године први пут моћи да буду купљене и путем званичног сајта Олимпијског центра.

Претпродаја ће трајати до 20. октобра, па из Олимпијског центра "Јахорина" позивају све скијаше и бордере да искористе ове погодности, собзиром да већ влада огромно интересовање за предстојећу зимску сезону.

Из Олимпијског центра подсјећају да је љетна сезона на Јахорини званично затворена јуче, када је регистрована и рекордна посјета више од 3.000 љетних вожњи.

"Ово љето је сигурно прекретница када је Јахорина у питању. Остварено је готово 40.000 љетних вожњи, уз промет који је достигао импресивну цифру од 250.000 КМ, што је повећање у односу на базну 2016. годину за чак 900 одсто", наводе из Олимпијског центра.

У саопштењу се додаје да су сви параметри премашени, те да је Јахорина постала центар збивања, како због бројних инфраструктурних пројеката који се реализују, тако и због нове, највеће љетне атракције у региону, боба на шинама.

Олимпијски центар "Јахорина" овог љета огранизовао је хуманитарну "Трку за живот", акцију чишћења и акцију пошумљавања, извођење урнебесне представе "Ђурологија", али и дружење са познатим личностима у оквиру серијала "Сасвим блиско са познатима", као и бројне друге догађаје.

Понуда Јахорине је додатно употпуњена новим адреналинским садржајем бобом на шинама који је уједно јединствен и најдужи у југосточној Европи, али и међу 10 најдужих у цијелој Европи.

Овој атракцији се могу приписати заслуге за остварене одличне резултате и незапамћено добру љетну сезону, истиче се у саопштењу.

Из Олимпијског центра Јахорина за наредну сезону најављују још три нове адреналинске атракције овог типа.

Коментари 0
Повезане вијести
Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег
Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини
Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО) Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    17h 27m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    15h 41m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    13h 31m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    5h 56m
    0
  • Република Српска добила нови Изборни закон
    16h 46m
    0