Почеле припреме фудбалера Фамоса

27.01.2022. 19:55
0
ИЗВОР: sportdc.net

Фудбалери Фамоса почели су вечерас са припремама за други дио сезоне у Другој лиги Републике Српске група "Исток".

Прозивци и првом тренингу "моториста" присустовала су 32 играча уз двојицу оправдано одсутних. Послије незгодне повреде коју је задобио још у другом колу јесени, првом тренингу је присуствовао и капитен Срђан Витковић, који се полако враћа у тренажни процес.

- Комплетне припреме обавићемо овдје на нашем терену. Радује ме што нема проблема са повредама, као и да нам се вратио капитен Витковић. Имамо неколико изостанака са првог тренинга, али већ од наредних требало би да смо сви на окупу. Имамо довољно времена за припреме, далеко је првенство и све ћемо полако одрадити да као и обично будемо прави када почне борба за бодове. Јесу услови мало тежи тренутно, снијег и ниске температуре, али због пословних обавеза играча принуђени смо да радимо под рефлекторима. Због тога, посебно их морам похвалити што се у оваквом броју одазивају и долазе на тренинге, рекао нам је Владимир Дрињак.

План је да се одиграју четири пријатељске утакмице, а за сада је сигурно да ће се играти 5. фебруара са имењаком из Храснице, те седам дана касније против Мошћанице.

Коментари 0
Повезане вијести
Марија Ана Милинковић - Како је деветнаестогодишњакиња освојила Милано (ФОТО/ВИДЕО) Марија Ана Милинковић - Како је деветнаестогодишњакиња освојила Милано (ФОТО/ВИДЕО)
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера
Најчитаније
  • Партизан мијења име!
    17h 4m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    21h 37m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    19h 11m
    2
  • Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву
    20h 17m
    0
  • Није прихваћен вето на Изборни закон и Закон о референдуму
    20h 39m
    0