Почиње 20. јубиларни Челенџер „Српска Опен“

19.08.2022. 15:09
0
ИЗВОР: katera.news

Први носилац овогодишњег АТП Челенџера „Српска Опен“ биће најбољи бх тенисер Дамир Џумхур.

Ово је најављено на данашњој конференцији за новинаре у Националном тениском центру у Бањалуци, на којој је представљен програм АТП Челенџера који се одржава од 22. до 28. августа у Бањалуци, у организацији Тениског савеза Републике Српске.

Александар Болић, извршни директор турнира најавио је да ће овогодишњи АТП Челенџер „Српска опен“ бити јачи него раније.

- Управо смо примили вијест да је Дамир Џумхур пристао да дође на турнир и биће први носилац. Други носилац је Лоренцо Ђустино из Италије, а посебна занимљивост је да ће играти и некада велико име свјетског тениса Томаш Белучи. Очекујемо заиста добре мечеве - истакао је Болић.

Уз Челенџер “Српска Опен” и ове године поносно стоји компанија М:тел као генерални спонзор турнира.

На конференцији за медије обратио се извршни директор за маркетинг и продају ове компаније Милосав Парезановић.

- Када нешто траје 20 година, значи да вреди, значи да има смисао и да има праве људе који су заслужни за добру и квалитетну организацију овог веома важног спортског догађаја који Бањалуку ставља на мапу најзначајнијих светских спортских манифестација. Компанија М:тел увек поносно стоји уз Челенџер „Српска Опен“, па ће тако да буде и ове године. Срећни смо што подржавамо спортски догађај који окупља спортисте, тенисере из целог света, а при чему је свако ко овде долази очаран игром великана где се на најбољи могући начин даје пример правих животних вредности које подржава и наша компанија - истакао је Парезановић.

Он је додао и да ће ове године посјетиоци моћи да уживају и у низу попратних забавних садржаја, као и поклона које ће током Челенџера припремити компанија М:тел, те позвао све да наредне седмице посјете Бањалуку и Национални тениски центар, који ће бити тениски центар региона.

Шансу да заиграју на овом турниру добиће и млади тенисер из Републике Српске Андреј Недић, док ће учествовати и јуниорски шампион Вимблдона Мили Пољичак.

Жријеб за главни турнир је у суботу у 18.00 часова, а у недјељу у 12.00 часова за дубл. Такмичења на главном турниру почињу у понедјељак кад је планиран шест мечева првог кола те шест завршних мечева квалификација. Планирани су и вечерњи мечеви у термину од 20.00 часова.

Мечеве четвртфинала преносиће Радио телевизија Републике Српске и Арена спорт. Финале је планирано за недјељу у 20.00 часова.

Уживајте у најбољем спортском догађају године!

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Нови Galaxy преклопни телефони са ексклузивним футролама на поклон Нови Galaxy преклопни телефони са ексклузивним футролама на поклон
Откријте свијет електричних тротинета у м:тел понуди Откријте свијет електричних тротинета у м:тел понуди
Дупле гиге и нови телефон! Дупле гиге и нови телефон!
Најчитаније
  • Слани мафини
    8h 20m
    0
  • Судбину Великог рата тог дана одлучило 62.000 Срба
    10h 15m
    0
  • Глас могућ за само три кандидата, теже до мандата са ниже позиције на листи
    8h 9m
    0
  • Оштар одговор Мајдова надлежнима након суспензије: Цитирао Ђоковића, поменуо двојицу судија
    21h 18m
    3
  • Група ходочасника са Романије кренула на поклоњење Чајничкој Красници
    9h 28m
    0