Почиње обиљежавање Недјеље солидарности

15.12.2021. 11:49
0
ИЗВОР: СРНА

Црвени крст Републике Српске ће од данас до 21. децембра обиљежити Недјељу солидарности с циљем подршке најосјетљивијим категоријама друштва.

Ове године Недјеља солидарности обиљежава се под слоганом "У вријеме празника нико не треба бити сам. Празничну радост подијелимо са другима!"

- То је период када интензивирамо наше активности социјално хуманитарног карактера, имајући у виду да је и пандемија вируса корона довела до потребе за снажнијим дјеловањем јер је број корисника помоћи, због ових околности, повећан - саопштено је из Црвеног крста Републике Српске.

Све општинске и градске организације Црвеног крста Српске активно ће прикупљати прехрамбене, хигијенске и остале артикле за припрему хуманитарних пакета.

У саопштењу се истиче да Црвени крст, поводом предстојећих празника, жели да обрадује што већи број особа у стању потребе у ово празнично вријеме.

Из Црвеног крста Српске су изразили наду да подршка локалних привредника, фирми и других институција и појединаца неће изостати ни у овом периоду, те да ће својим скромним доприносом уљепшати свакодневицу најрањивијим категоријама друштва.

Коментари 0
Повезане вијести
У ОШ „Петар Петровић Његош“ у Источној Илиџи одржана радионица дисеминације о покрету Црвеног крста У ОШ „Петар Петровић Његош“ у Источној Илиџи одржана радионица дисеминације о покрету Црве...
Акција добровољног даривања крви у петак у Фочи Акција добровољног даривања крви у петак у Фочи
Црвени крст Републике Српске расписао наградни конкурс за ђачке литерарне и ликовне радове Црвени крст Републике Српске расписао наградни конкурс за ђачке литерарне и ликовне радове
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    20h 53m
    0
  • Крађа у Палама
    19h 11m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    15h 38m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    18h 26m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    11h 47m
    0