Подгорица: Појачано присуство полиције, опозиција с нестрпљењем очекује резултате

30.08.2020. 21:26
0
ИЗВОР: Глас Српске

Биралишта у Црној Гори су затворена од 20 часова, а ускоро се очекују први прелиминарни резултати и прве реакције представника и позиције и опозиције.

На улицама Подгорице распоређене су бројне полицијске снаге, иако су из опозиције, али из Митрополије позвали грађане да остану у својим кућама до коначног саопштавања резултата.

Грађани Црне Горе изашли су у великом броју на изборе, а излазност је у 19 часова износила 74,9 одсто. Према ранијим анализама, велика излазност иде у прилог опозицији, а том приликом у штабу листе “За Будућност Црне Горе” налази се и репортер “Гласа Српске”.

Сви присутни у штабу с нестрпљењем очекују прве резултате. Како су медији сазнали у разговору са представницима ове коалиције, они очекују да освоје између 29 и 33 одсто гласова.

- Према ранијим анализама, нама је предвиђано око 28 одсто. Али по првим подацима које добијамо са терена, очекујемо и да пребацимо 30 одсто - казао нам је један од чланова коалиције и позвао грађане да не насједају на провокације и не излазе на улице.

Коментари 0
Повезане вијести
Лов газда са Јадрана не престаје Лов газда са Јадрана не престаје
НАТО је убио цијело мјесто и онда смо ушли у – НАТО НАТО је убио цијело мјесто и онда смо ушли у – НАТО
Затворена гласачка мјеста на сјеверу КиМ: Изузетно ниска излазност Затворена гласачка мјеста на сјеверу КиМ: Изузетно ниска излазност
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    20h 7m
    0
  • Десанка Максимовић: Књижевна вила пјесникиња душе
    21h 40m
    0
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    18h 6m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    20h 19m
    0
  • Партизан мијења име!
    10h 48m
    3