Подграб и Е-Спорт за титулу у Војковићима

04.08.2021. 15:31
0
ИЗВОР: sportdc.net

Екипе Подграба и Е-Спорта играће у финалу Меморијала "4. август - Да се не заборави" у Војковићима.

Подграб је преко Намјештаја по мјери Фрги до финала стигао на невјероватан начин, најљепшим голом турнира. На петнаест секунди до краја сјевнула је топовски љевица са аут линије у контра рашље Александра Стојановића за побједу 2:1.

Подграб је већ у првој минути стигао до водства, Илија Ђукић је прошао све по десној страни и онда погодио за 1:0. Након тога услиједила је равноправна борба на терену двије квалитетне екипе. До изједначења Намјештај по мјери Фрги долази голом "газде" Владимира Фргање који у 30. минути погађа за 1:1.

Бранио је феноменално у овом мечу голман Подграба Милан Скоко, бранио је и Александар Стојановић на другој страни колико је могао, али Марка Вуковић није могао да заустави, па Подграб иде на браниоца титуле у финале.

Е-Спорт је до посљедњег меча на турниру стигао релативно лако. Ветерани Касиндола су и самим пласманом у полуфинале далеко надмашили своја очекивања, а када су још били ослабљени у полуфиналу ништа више од часног пораза се није могло ни очекивати. Е-Спорт је славио са 5:2 уз по два гола Марка Ћеранића и Бојана Ковачевића, те једним Стефана Јокића. Оба гола, у финишу меча, за Ветеране Касиндола је постигао Милан Гојковић. 

Подграб и Е-Спорт ће данас од 21.00 одмјерити снаге у финалу, а сат времена прије тога игра се утакмица за треће мјесто. 

Турнир фамилија и ове године припао је Бјелицама који су оправдали епитет фаворита и са 5:2 савладали Лубуре, а најзаслужнији за то је Мирослав Бјелица. Треће мјесто припало је Мичићима. 

Коментари 0
Повезане вијести
Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера
Млади уређивали терен за одбојку на пијеску и некрополу стећака Млади уређивали терен за одбојку на пијеску и некрополу стећака
У суботу годишњи концерт КУД-а „Братство“ у Војковићима У суботу годишњи концерт КУД-а „Братство“ у Војковићима
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    5h 17m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    23h 22m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    19h 31m
    0
  • Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
    23h 10m
    4
  • Снијег поново забијелио БиХ
    17h 38m
    0