Podgrab i E-Sport za titulu u Vojkovićima

04.08.2021. 15:31
0
IZVOR: sportdc.net

Ekipe Podgraba i E-Sporta igraće u finalu Memorijala "4. avgust - Da se ne zaboravi" u Vojkovićima.

Podgrab je preko Namještaja po mjeri Frgi do finala stigao na nevjerovatan način, najljepšim golom turnira. Na petnaest sekundi do kraja sjevnula je topovski ljevica sa aut linije u kontra rašlje Aleksandra Stojanovića za pobjedu 2:1.

Podgrab je već u prvoj minuti stigao do vodstva, Ilija Đukić je prošao sve po desnoj strani i onda pogodio za 1:0. Nakon toga uslijedila je ravnopravna borba na terenu dvije kvalitetne ekipe. Do izjednačenja Namještaj po mjeri Frgi dolazi golom "gazde" Vladimira Frganje koji u 30. minuti pogađa za 1:1.

Branio je fenomenalno u ovom meču golman Podgraba Milan Skoko, branio je i Aleksandar Stojanović na drugoj strani koliko je mogao, ali Marka Vuković nije mogao da zaustavi, pa Podgrab ide na branioca titule u finale.

E-Sport je do posljednjeg meča na turniru stigao relativno lako. Veterani Kasindola su i samim plasmanom u polufinale daleko nadmašili svoja očekivanja, a kada su još bili oslabljeni u polufinalu ništa više od časnog poraza se nije moglo ni očekivati. E-Sport je slavio sa 5:2 uz po dva gola Marka Ćeranića i Bojana Kovačevića, te jednim Stefana Jokića. Oba gola, u finišu meča, za Veterane Kasindola je postigao Milan Gojković. 

Podgrab i E-Sport će danas od 21.00 odmjeriti snage u finalu, a sat vremena prije toga igra se utakmica za treće mjesto. 

Turnir familija i ove godine pripao je Bjelicama koji su opravdali epitet favorita i sa 5:2 savladali Lubure, a najzaslužniji za to je Miroslav Bjelica. Treće mjesto pripalo je Mičićima. 

Komentari 0
Povezane vijesti
Počeo Zvezdin kamp u Istočnoj Ilidži (FOTO) Počeo Zvezdin kamp u Istočnoj Ilidži (FOTO)
Sutra Sveta tajna Jeleosvećenja u Hramu Svetog sveštenomučenika Petra u Vojkovićima Sutra Sveta tajna Jeleosvećenja u Hramu Svetog sveštenomučenika Petra u Vojkovićima
U hramu u Vojkovićima služeno praznično večernje bogosluženje (FOTO) U hramu u Vojkovićima služeno praznično večernje bogosluženje (FOTO)
Najčitanije
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    17h 19m
    0
  • Preminuo Vojislav Čarkić - naš dobri prota Vojo
    8h 17m
    10
  • Sjećanje na Milomira Janjića Zeku
    16h 43m
    0
  • Godišnjica smrti predsjednika SFRJ Josipa Broza Tita
    14h 58m
    12
  • Godišnjica herojske pogibije pilota Milenka Pavlovića
    16h 37m
    0