Подмлађена „Славија“ почела са припремама

02.08.2022. 11:02
0
ИЗВОР: sportdc.net

Рукометаши "Славије" из Источног Сарајева почели су са припремама за нову сезону.

Борис Тешановић је у дворани Славије извршио прозивку и тиме су и званично почеле припреме клуба. Екипу су на почетку припрема поздравили поред тренера Тешановића и предсједник клуба Младен Мрда, као и директор Милан Милинковић и пожељели им квалитетан рад на припремама. 

Екипа је евидентно подмлађена у односу на претходну сезону. Оправдано није било неких старијих првотимаца, са некима није још увијек постигнут договор о наставку сарадње, тако да је за сада ту већина млађих момака, уз тек понеког старијег играча, а међу њима је и повратник у "соколове" из сарајевске Босне Михаило Домазет. 

Осим Домазета, нови играчи Славије су и браћа Лука и Мирко Дошло,  Никола Јелисић, који је пристигао из брчанског Јединства, те Мирослав Мирковић један од најбољих рукометаша Гласинца у прошлој сезони.

Коментари 0
Повезане вијести
Приказан филм о одбрани Српске Илиџе Приказан филм о одбрани Српске Илиџе
У Српској морбилама заражена 44 лица, у Источном Сарајеву један случај заразе У Српској морбилама заражена 44 лица, у Источном Сарајеву један случај заразе
Сутра обиљежавање Дана несталих Срба Сарајевско-романијске регије Сутра обиљежавање Дана несталих Срба Сарајевско-романијске регије
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    10h 25m
    0
  • Приказан филм о одбрани Српске Илиџе
    22h 25m
    10
  • Рели однио седам живота, погинула и дјевојчица
    23h 59m
    0
  • „Дом инвест“ гради дом за вас
    7h 54m
    0
  • Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
    7h 12m
    0