Podmlađena „Slavija“ počela sa pripremama

02.08.2022. 11:02
0
IZVOR: sportdc.net

Rukometaši "Slavije" iz Istočnog Sarajeva počeli su sa pripremama za novu sezonu.

Boris Tešanović je u dvorani Slavije izvršio prozivku i time su i zvanično počele pripreme kluba. Ekipu su na početku priprema pozdravili pored trenera Tešanovića i predsjednik kluba Mladen Mrda, kao i direktor Milan Milinković i poželjeli im kvalitetan rad na pripremama. 

Ekipa je evidentno podmlađena u odnosu na prethodnu sezonu. Opravdano nije bilo nekih starijih prvotimaca, sa nekima nije još uvijek postignut dogovor o nastavku saradnje, tako da je za sada tu većina mlađih momaka, uz tek ponekog starijeg igrača, a među njima je i povratnik u "sokolove" iz sarajevske Bosne Mihailo Domazet. 

Osim Domazeta, novi igrači Slavije su i braća Luka i Mirko Došlo,  Nikola Jelisić, koji je pristigao iz brčanskog Jedinstva, te Miroslav Mirković jedan od najboljih rukometaša Glasinca u prošloj sezoni.

Komentari 0
Povezane vijesti
Novčana podrška maturantima od opština Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo Novčana podrška maturantima od opština Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo
Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže
U Srpskoj morbilama zaražena 44 lica, u Istočnom Sarajevu jedan slučaj zaraze U Srpskoj morbilama zaražena 44 lica, u Istočnom Sarajevu jedan slučaj zaraze
Najčitanije
  • Na današnji dan rođen Filip Višnjić
    5h 11m
    0
  • Radnik pao sa zgrade, teško povrijeđen
    23h 16m
    0
  • Autobus sletio u provaliju kod Makarske (VIDEO)
    19h 25m
    0
  • Trebinjski genije Vuk Janković riješio matematički problem star 58 godina
    23h 4m
    4
  • Snijeg ponovo zabijelio BiH
    17h 32m
    0