Подршка Градској организацији породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила

02.03.2021. 15:53
1
ИЗВОР: Катера

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић разговарао је данас са представницима будуће Градске организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Источно Сарајево, чије се званично формирање очекује у наредних неколико дана.

Представници ове организације упознали су градоначелника о плановима за будући рад и изазовима које очекују у свом раду, посебно када је ријеч о процесу тражења несталих.

Они су истакли да се надају да ће Ћосић као градоначелник Источног Сарајева имати слуха за проблеме ове популације као што је имао када је обављао дужност начелника општине Источно Ново Сарајево.

Такође, захвалили су му на сарадњи и спремности да помогне у складу са својим надлежностима, навели су у саопштењу.

Током састанка, Ћосић је похвалио идеју о оснивању овакве организације на нивоу града Источно Сарајево, те обећао да ће градска управа на челу с њим увијек бити на располагању да помогне колико је то могуће.

Он је најавио да ће покушати да у предстојећем ребалансу буџета буде предвиђен одређени дио средстава за ову организацију, као и да ће се заложити да у што скорије вријеме буду обезбијеђене просторије за њен рад, закључили су у саопштењу.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Porodica poginulog birca 02.03.2021. 21:07
    Kakva organizacija i koga oni predstavljaju ko im je bio na osnivačkoj skupštini koga su pozvali od porodica poginulih boraca.
    Ko se ograđuje ne daj pare Gradonačelniče
Повезане вијести
Договорено да ЈКП „Свети Марко“ врши наплату за одржавање Градског гробља „Црквице“ Договорено да ЈКП „Свети Марко“ врши наплату за одржавање Градског гробља „Црквице“
Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву
Вечерас промоција књиге „(О)чај у шољици кафе“ Сандре Алек у Источном Сарајеву Вечерас промоција књиге „(О)чај у шољици кафе“ Сандре Алек у Источном Сарајеву
Најчитаније
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    21h 57m
    2
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    7h 30m
    0
  • Дјевојчица из Црне Горе ухапшена у Аустрији: Планирала терористички напад?
    22h 7m
    2
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    7h 36m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    7h 34m
    0