Покушај убиства у Бијељини

23.11.2021. 10:55
0
ИЗВОР: Srpska.info

У Бијељини је ухапшен Б. М. из Патковаче због сумње да је покушао убити малољетника (15), тако што га је избо ножем, речено је у ПУ Бијељина.

Наиме, Полицијска станица Бијељина синоћ око 21.35 часова од стране доктора Медицинског центра Бијељина запримила је пријаву да је довежено малољетник са више убодних рана  од ножа у горњем дијелу тијела. По изјавама љекара малољетник је задобио тешке тјелесне повреде, није животно угоржен.

– Оперативним радом на терену истог дана око 22 часа ухапшен је осумњичени.  На лицу мјеста  у Патковачи извршен је увиђај којим је руководио дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини. Приликом вршења увиђаја пронађено је и са лица мјеста изузето средство извршења – рекла је портпарол ПУ Бијељина Александра Марић.

У току је криминалистичка обрада ухапшеног, након чега ће исти уз извјештај о почињеном кривичном дјелу Убиство у покушају бити предат у надлежност и на даље поступање Окружном јавном тужилаштву у Бијељини.

Коментари 0
Повезане вијести
Хоће ли Македонац остати иза решетака? - Ко је наручио бруталну ликвидацију и шта се заиста дешавало на пумпи у Источном Сарајеву? Хоће ли Македонац остати иза решетака? - Ко је наручио бруталну ликвидацију и шта се заист...
Пронађено више од девет килограма спида Пронађено више од девет килограма спида
Поднесен извјештај против два лица због покушаја убиства у Источном Новом Сарајеву Поднесен извјештај против два лица због покушаја убиства у Источном Новом Сарајеву
Најчитаније
 • Листа 10 мобилних телефона који највише зраче (ФОТО)
  14h 7m
  0
 • Миланко Чобовић прикупља податке за писање другог дијела књиге "Рођени да вјечно живе"
  16h 32m
  0
 • Јаке полицијске снаге на југу Косовске Митровице
  12h 54m
  0
 • Аустралија депортује Ђоковића из земље
  1h 51m
  0
 • Тужилаштво БиХ одустало од истраге против пет лица у случају "Тузланска капија" (ВИДЕО)
  14h 16m
  0