Покушај убиства у Бијељини

23.11.2021. 10:55
0
ИЗВОР: Srpska.info

У Бијељини је ухапшен Б. М. из Патковаче због сумње да је покушао убити малољетника (15), тако што га је избо ножем, речено је у ПУ Бијељина.

Наиме, Полицијска станица Бијељина синоћ око 21.35 часова од стране доктора Медицинског центра Бијељина запримила је пријаву да је довежено малољетник са више убодних рана  од ножа у горњем дијелу тијела. По изјавама љекара малољетник је задобио тешке тјелесне повреде, није животно угоржен.

– Оперативним радом на терену истог дана око 22 часа ухапшен је осумњичени.  На лицу мјеста  у Патковачи извршен је увиђај којим је руководио дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини. Приликом вршења увиђаја пронађено је и са лица мјеста изузето средство извршења – рекла је портпарол ПУ Бијељина Александра Марић.

У току је криминалистичка обрада ухапшеног, након чега ће исти уз извјештај о почињеном кривичном дјелу Убиство у покушају бити предат у надлежност и на даље поступање Окружном јавном тужилаштву у Бијељини.

Коментари 0
Повезане вијести
Случајеви крађе дјеце потресају и Словенију Случајеви крађе дјеце потресају и Словенију
Најмлађи пацијент на одјелу психијатрије у Српској имао двије године Најмлађи пацијент на одјелу психијатрије у Српској имао двије године
Родитељима у Српској премало 15 дана боловања за његу дјетета Родитељима у Српској премало 15 дана боловања за његу дјетета
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    16h 44m
    5
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    18m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    19h 27m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    14h 19m
    6
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    23h 12m
    0