Покушај убиства у Сокоцу - осумњичени ухапшен

26.11.2019. 09:54
0
ИЗВОР: Катера

Полицијски службеници Полицијске станице Соколац, лишили су слободе лице иницијала Б.М. из Сокоца, због постојања основа сумње да је извршио кривично дјело „Убиство“ у покушају.

Лице се сумњичи да је дана 25.11.2019.године, у мјесту Калаузовићи, општина Соколац употребом ватреног оружја - пиштоља, нанијело тешку тјелесну повреду лицу С.Д. из Сокоца.

Повријеђено лице хоспитализовано је у ЈЗУ Болница „Србија“ у Источном Сарајеву.

Након извршеног увиђаја на лицу мјеста полицијски службеници ПС Соколац су на основу наредбе надлежног суда, а уз сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево извршили претрес куће и помоћних објеката које користи Б.М. и том приликом пронашли ватрено оружје-пушку и око 60 комада метака различитог калибра.

У току је документовање предмета, након чега ће тужулаштву против Б.М. бити достављен извјештај за почињена кривично дјело „Убиство“ у покушају и „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“.

Коментари 0
Повезане вијести
Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ
За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница
Аграрни фонд Источног Сарајева: Подјела сјеменског материјала за 371 пољопривредника Аграрни фонд Источног Сарајева: Подјела сјеменског материјала за 371 пољопривредника
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    10h 55m
    4
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    19h 47m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    13h 38m
    0
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    17h 23m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    8h 30m
    4