Полицајац спасио мушкарца који је покушао да изврши самоубиство

04.10.2019. 20:13
0
ИЗВОР: Срна

Крим-полицајац из Бијељине Ведран Петровић спасио је данас мушкарца који је покушао самоубиство утапањем на шљункари код асфалтне базе у граду.

Петровић је рекао Срни да му је у 13.45 часова, док је пецао, пришао тридесетогодишњак и затражио цигарету, а потом се удаљио пет метара и бацио у језеро.

- Пливао је по средини језера. Викао сам му, шта радиш, царе, хладно је, а он каже да хоће да се убије и почео да тоне - наводи Петровић.

Овај полицајац, који није био на дужности, без размишљања је скочио у језеро, отпливао до средине и извукао младића без свијести до обале гдје му је пружио прву помоћ.

Према ријечима Петровића, мушкарца којег је спасио од самоубиства утапањем потом је преузела Хитна помоћ и послат је на психијатрију.

- Полицајац сам 20 година и до сада нисам био у сличним ситуацијама. Осјећај је ружан, узнемиравајући, да ми се човјек, замало, удави пред очима - каже он.

Ведран Петровић има 38 година, ожењен је и отац кћеркице, а ради као крим- полицајац у Полицијској станици Бијељина један.

Коментари 0
Повезане вијести
Ученик, који је измакао столицу професорици, покушао да се убије Ученик, који је измакао столицу професорици, покушао да се убије
Бивши фудбалер "Славије" покушао самоубиство Бивши фудбалер "Славије" покушао самоубиство
Полиција спријечила покушај самоубиства Полиција спријечила покушај самоубиства
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    12h 44m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    10h 46m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    9h 39m
    1
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    9h 44m
    0
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    8h 47m
    1